Imagine Dragons  - Ulaznice

1 dostupni Fan Reporti

  1. doki

    Dolores u TV, You tube, auto dana 25.11.2022

    Nisam bila na koncertu ali je za mene koncert kad god gledam video Imagine dragonsa. Bez obzira što imam 58 godina obožavam Imagine dragons i kad god su na radiju ili You tube POJAČAM ZVUK. Lajkam video i NO 1 su mi. Posebni su i sviđa mi se to što je svaka pjesma drugačija. Sretna sam što će nastupati u mom gradu u predivnoj Areni a isto tužna jer mi je karta ipak preskupa. Sretno dečki.

O izvođaču

* Ulaznice su personalizirane: samo osoba čije je ime na ulaznici smije ući u dvoranu nakon provjere osobne iskaznice

* Maks. 4 prodane ulaznice po kupcu, maks. 1 narudžba po kupcu. Kršenje Uvjeta korištenja rezultirat će otkazivanjem svih ulaznica iznad ovog ograničenja.

* Djeca do 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe starije od 18 godina

* Kupac može zatražiti povrat sredstava, ako ne može prisustvovati koncertu, do 14 dana prije koncerta.


Naknada za ulaznicu predstavlja pokriće troškova prodaje ulaznica organizatora za ovaj koncert. Naknada za ulaznicu naplaćuje se po ulaznici te iznosi 3 EUR / 22,6 KN.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju rezervirati svoje mjesto na parteru kupnjom besplatne ulaznice. 

Pratnja plaća punu cijenu ulaznice za Floor/parter.


Djeca do 2 godine ulaze besplatno.

Djeca do 16 godina starosti mogu ući samo uz pratnju odrasle osobe.

Koncert se ne preporučuje mlađima od 12 godina.
S ponosom najavljuju:


S ponosom najavljuju:

IMAGINE DRAGONS DVA DANA ZA REDOM U PULSKOJ ARENI! DODAN JOŠ JEDAN DATUM KONCERTA!

Zbog velikog interesa javnosti i rasprodanog koncerta najavljenog za 8. kolovoza, Imagine Dragons će u pulskoj Areni nastupiti i dan poslije - 9. kolovoza 2023.

Ovaj kvartet iz Las Vegasa s dijamantnim Grammy certifikatom redefinirao je rock zvuk u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde. Poznati po hitovima "Radioactive", "Believer" , “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, njihov vrtoglavi uspon prate i nevjerojatne statistike; 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova. Od svog pojavljivanja u 2009. Imagine Dragons su imali pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma; “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.