IH, KAKO BIH TE JA

IH, KAKO BIH TE JA  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za IH, KAKO BIH TE JA. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Fantastična bosanskohercegovačka komedija 


„IH, KAKO BIH TE JA“


Hit komedija „Ih, kako bih te ja“ je u vrlo kratkom periodu pridobila brojnu oduševljenu publiku. Riječ je o satiri o bračnim odnosima u kojoj se u nizu kratkih, ali dinamičnih i duhovitih scena, supružnici dovode u situaciju u kojoj bi najradije „ubili“ jedno drugo. Iako je riječ o komediji, tekst je prilagođen da, osim što je humorističan, bude 'predstava u predstavi'. U ovoj humorističnoj adaptaciji to je povezano sa scenama predstave u predstavi inspiriranim karijerom glumice Jasne Ornele Bery, točnije slikom koju drugi imaju o njoj. Sve je na jedan duhovit način oblikovano u konceptu jubileja gosp. Bery, njenog odnosa prema kazalištu, glumi, svojoj karijeri i mlađim kolegama .


Ovu relativnu novu komediju na kazališnim daskama obilježava specifičan bosanskohercegovački humor, ali i svakodnevni dijalozi svih nas.


Komedijom, "Ih, kako bih te ja" Jasna Ornela Bery obilježila je svoj jubilej pod nazivom "Jubilej 40 i nešto". Riječ je o projektu koji je vođen visokim standardima i besprijekornim glumačkim talentom svih triju glumaca.


Komedija "Ih, kako bih te ja" naišla je na odličan prijem kod publike, koja je predstavu nagradila ovacijama i velikim više minutnim aplauzom već prilikom premijerne izvedbe u matičnom kazalištu.. Predstava je namijenjena široj publici, tj. građanima svih uzrasta .


Zato dođite na 90 minuta čistog i iskrenog smijeha i dopustite da vas predstava provede kroz niz zapleta i raspleta svakodnevnog života!


Predstavu je režirao Irfan Avdić, produkciju potpisuje sama Jasna Bery a uloge tumače; Jasna Ornela Bery, Vuk Marinić, Amar Dizdarević.