Učitavanje...

Slobodne HOOVERPHONIC ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za HOOVERPHONIC. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

HOOVERPHONIC U TVORNICI KULTURE
26. ožujak. 2019.

Hooverphonic je legendarni belgijski band koji se izdvojio u masi komercijalnih bendova još sredinom 90-ih godina kada je oborio s nogu cijelu Europu kombinacijom alternativne rock glazbe, elektronike i indie zvuka.

Dvadeset godina kasnije, ovaj nesvakidašnji sastav konačno dolazi u Zagreb s namjerom da i našu publiku upiše u svoju svjetsku bazu fanova, ali i da ih podsjeti na planetarno popularni hit Mad about you – koja i nakon 19 godina od kada je nastala ne zaostaje za najvećim hitovima današnjice. U bogatoj karijeri bendu su se pridruživali razni pjevači, ali i pjevačice, uključujući Liesje Sadonius, Kyoko Baertsoen, Esther Lybeert, Geike Arnaert i Noémie Wolfs.

Hooverphonic je u svom devetom studijskom albumu “In Wonderland” ponudio zbirku singlova otpjevanih od strane nekoliko pjevača i pjevačica. Od 1995. godine ovaj bend nije prestao stvarati takozvanu kinematografsku pop muziku koju neki i dalje nazivaju trip-hop, iako Alex Callier, kreativni um grupe, preferira termin retro futurizam. Posljednja dva albuma, “In Wonderland” i "Looking for stars", najbolji su dokaz njihove neobične vizije koja i dalje stoji rame uz rame sa svim novim tendencijama moderne glazbe.

Ulaz od 20:00.
Koncert 21:00.

Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatnom pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Hooverphonic je belgijski bend koji se okupio 1995. godine. U početku su opisivani kao trip hop sastav, ali su uskoro proširili stil prema alternativnoj glazbi, elektronici, elektropopu i rocku.  

Sastav je stekao međunarodnu prepoznatljivost pjesmom „2Wicky“ s albuma „A New Stereophonic Sound Spectacular“ koja je uključena na sountrackovima filmova „Stealing Beauty“, „Znam što si radila prošlog ljeta“ i „Heights“.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

HOOVERPHONIC u Hrvatskoj! Pretplatite se i prvi saznajte sve o prodaji ulaznica!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka