GIULIANO

GIULIANO  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za GIULIANO. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

GIULIANO & DIKTATORI DOLAZE U BOOGALOO 29.11.!


Nakon šo su suradnju započeli početkom 2018. godine, Giuliano i peteročlani splitski bend Diktatori zajedno su održali već više od stotinjak koncerata, a 29.11. zajedno će nastupiti i u zagrebačkom klubu Boogaloo!


U zadnjih godinu dana Giuliano je iznimno diskografski aktivan, a u suradnji s autorskim tandemom Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem objavio je 3 uspješna singla -  '7 dana tjedno', '100 posto lud' i 'Krila galeba'. Sve su pjesme došle na vrhove top lista i bile među najvrćenijim singlovima hrvatskih radijskih postaja. Ove je godine na Splitskom festivalu nastupio s novom pjesmom 'Krila galeba', a ujedno je i za pjesmu '7 dana tjedno' osvojio nagradu koja mu najviše znači - za najvrćeniju pjesmu festivala u protekloj godini, a osim što je radijski dobro prihvaćena, na koncertima je odlično prihvaćena i od publike.


Prije koncerta u zagrebačkom Boogaloou, Giuliana i Diktatore očekuje poprilično radno ljeto s brojnim svirkama širom Hrvatske (Čeprljanda-Ugljan, Pučišća, Slatine, Vodice, Zadar, Tisno, Trpanj, Tribunj, Zemunik, Šipan, Hvar, Gradac, Županja...), a onda kreću i pripreme za nastup u Boogaloou na kojem nas očekuju brojni, uvijek rado slušani i stari i novi hitovi, poput "Dobro mi došla ljubavi", "Jugo", "Bježi od mene", "Pismom te ljubi milijun mandolina", "7 dana tjedno", "Gori more", "Zovem prijatelje moje", kao i neke obrade koje Giuliano iznimno voli i cijeni  među kojima se nalaze "Ne zovi mama doktora", "Od mora do mora", "Da je sreće bilo", "Srce na cesti", "Sanja", "Sve ove godine", "Stojin na kantunu"...
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.


 


________________________________________________________________________


Giuliano Đanić (Split14. svibnja 1973.) je pjevač rock i pop glazbe iz Splita.


Prvotno je pjevao u nekoliko splitskih sastava, kao što su KleopatraZippoApokalipsa i Feeling,[1] a nakon toga je nastavio sa samostalnom karijerom. Od tada nastupa pod imenom Giuliano.


Izdao je nekoliko albuma. Pjevao je u duetu s Marijanom Banom u pjesmi Jugo, za koju je dobio nagradu Porina, te s Goranom Višnjićem (Sa tvojih usana...). U pratnji Simfonijskog orkestra HRT-a je snimio album uživo u dvorani Vatroslav Lisinski.


Sudjelovao je na nekoliko Splitskih festivala.


Glumio je u rock-operi Jesus Christ Superstar i rock-operi Gubec-beg.