Učitavanje...

Foo Fighters

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

U ponedjeljak 10.6.2019. 10:00 u prodaju će se pustiti ograničeni broj ulaznica za oba dana.

Ne propustite gostovanje Foo Fightersa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. foo fightersi su naj

    danica grohl u beč dana 11.11.2015

    FOO FIGHTERSI SU NAJBOLJI BEND IKAD. DAVE GROHL JE NAJBOLJA OSOBA IKAD. Jedva čekam sljedeći koncert foo fightersa. Jer su oni najbolji bend na svijetu.
  2. Foo Fightersi

    samo_dinamo u Pula dana 19.11.2018

    Pjevač mi izgleda ko bubnjar iz nirvane.. Al dost dobar bend. evo još malo znakova. ..................................................................................................

O izvođaču

Dragi gosti,

Šaljemo vam satnicu i servisne informacije za nadolazeće Foo Fighters koncerte u Puli 18. i 19. lipnja. 

Satnica za oba dana
18:00 vrata
20:00 Frank Carter & The Rattlesnakes
21:15 Foo Fighters

Ulazi
S obzirom na rasprodanu Arenu i detaljan pretres na ulazima, vrata će se otvoriti u 18:00, tj. dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Davea Grohla i njegovog benda.

Ulaz A/B (Istarska ulica, donja strana Arene) – Parter i osobe u invalidskim kolicima

Ulaz C/D (ugao Scalierove ulice i Ozad Arene) – Tribina i Stajanje na travi

Eventimovi čitači na ulazima bit će namješteni tako da propuštaju samo dopuštene ulaznice, pa primjerice s ulaznicom za Parter neće biti moguće ući na C/D ulaz. Također, ulaznice vrijede za jedan ulaz u Arenu, stoga izlazak, pa ponovni ulaz na istu ulaznicu neće biti moguć. Također, ako imate [email protected] ulaznice, molimo Vas da ih isprintate kako bi provjera ulaznica i ulaz bio što brži.

Promet automobilima se zatvara u 15:00 za područje oko Arene.

Merch štand ispred Arene će biti otvoren od 16:00h, štand s limited plakatima od 17:00h, a merch štand za sektor tribine / trava od 18:00h.

Za sve Vaše upite i pomoć, na dane koncerta otvoren je i Eventim info point od 14:00 preko puta Arene. Možete nas kontaktirati i na [email protected]Nedopušteni predmeti u Areni

Menadžment Foo Fightersa objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su: profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni video snimači (osim mobitela), profesionalni audio snimači, go pro kamere, ipadovi, selfie štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe veći od 20x30 cm.

Merch, šankovi

Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

 

 

Organizatori koncerta sve fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznica savjetuju da ih ne kupuju preko oglasa ili drugim neovlaštenim kanalima jer ne garantiraju za njihovu valjanost, a samim time i mogućnost da se uđe na koncert.

______________________________

Djeca do 6 godina ulaze besplatno.
Osobe u invalidskim kolicima plaćaju ulaznicu po 190,00 KN, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

___________________________

Foo Fighters je američki alternativni rock sastav koji je osnovao Dave Grohl, vokal i gitarist, nakon raspada grupe Nirvana. U svojoj su karijeri osvojili tri Grammyja za najbolji rock album, a šest albuma im je bilo nominirano za Grammy.

Diskografija

Foo Fighters (1995.)
The Colour and the Shape (1997.)
There Is Nothing Left to Lose (1999.)
One By One (2002.)
In Your Honor (2005.)
Echoes, Silence, Patience & Grace (2007.)
Wasting Light (2011.)
Sonic Highways (2014.)
Concrete and Gold (2017.)