Flow Festival

Flow Festival  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Flow Festival. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Flow Festival, jedan od najkreativnijih i jedinstvenih glazbenih festivala na svijetu, po prvi put u povijesti, širi se izvan granica rodnog grada Helsinkija. Prvi FLOW FESTIVAL LJUBLJANA održat će se u glavnom gradu, od 26. do 28. lipnja 2015., u jedinstvenom okruženju stare tvornice duhana Tobačna mesto, i ugostit će više od 30 inozemnih i domaćih imena iz svijeta glazbe.

U suradnji sa slovenskim organizatorima, Flow Festival Helsinki odlučio je organizirati Flow Festival Ljubljana, koji će se jednako kao helsinški Flow, usmjeriti na svježu i inspirativnu glazbu, urbanu kulturu, likovnu umjetnost i odabranu kulinarsku ponudu lokalnih i regionalnih restorana, pivnica i vinarija. Flow Festival Ljubljana održat će se u industrijskom okruženju Tobačna mesto u Ljubljani.

Potvrđen line-up na Flow Festivalu Ljubljana uključuje svjetska imena poput Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo DJ set i Koze, kao i odlične lokalne te regionalne glazbene umjetnike kao što su Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU i Torul. Tri pozornice će ponuditi više od 30 stranih i domaćih nastupa.