E.T.

E.T.  - Ulaznice

Najuspješniji hrvatski electro sastav

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za E.T.. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Electro team je zagrebački dance sastav kojeg je u lipnju 1987. godine osnovao Adonis Ćulibrk - Boytronic. Do danas su objavili sedam studijskih albuma i jedan su od najpopularnijih elektroničkih sastava u Hrvatskoj.

Prvi su hrvatski sastav koji se pojavio na MTV-u i to sa demo skladbom. Uskoro mu se pridružuje Ivana Ranilović – Vanna.

Uskoro je uslijedilo snimanje debitantskog albuma Electro Team, kojeg objavljuju u ljeto 1992. godine. Album im je omogućio brojne nastupe te održavanje novogodišnjeg koncerta u Domu sportova u Zagrebu. U listopadu iste godine nastupili su kao specijalni gosti iz Hrvatske na londonskom natjecanju svjetskih D.J.-a u glasovitoj diskoteci Ministry of sound pred zahtjevnom publikom i kamerama MTV-a.

Godine 1993. postižu i veliki uspjeh kada premijerno izvode skladbu "Tek je 12 sati". Skladba postaje njihovom velikom uspješnicom

Second to none njihov je drugi studijski album, kojeg objavljuju 1994. godine. Album donosi osam hit singlova, ostvaruje prodaju veću od 56.000 primjeraka, a Vanna dobiva epitet najbolje hrvatske dance pjevačice, te je njihov najuspješniji i višestruko nagrađivani album do sada.

2001. godine u sastav dolazi nova pjevačica Lana Klingor s kojom u proljeće 2002. godine objavljuju peti studijski album Vision 5. Ovim albumom postižu veliki uspjeh koji ih vraća na vrhove top ljestvica.


Godine 2010. izdan je album „Powercore“.