Učitavanje...

Eros Ramazzotti - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Eros Ramazzotti. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Početak prodaje ulaznica: petak, 14.12.2018., od 8 sati

Eros Ramazzotti, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda dolazi u Opatiju 15. kolovoza 2019. godine!

Ramazzotti će tijekom svoje turneje 2019. godine prezentirati novi album 'Vita ce n'è' koji već obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena ni za njegove dosadašnje hitove. 

Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom 'Terra promesa' Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica. Surađuje s glazbenim velikanima poput Luciana Pavarottija, Andree Bocellija, Carlosa Santane, Tine Turner, Cher; niže hit za hitom 'Parla con me', 'Un emozione per sempre', 'Can't stop thinking of you', 'Fuoco nel fuoco', 'Piu' bella cosa', 'Adesso tu', 'Musica e'', 'Se bastasse una canzone', 'L'Ombra del Gigante' i postaje jedan od najslušanijih i najcjenjenijih svjetskih kantautora. 

Intimni ambijent Ljetne pozornice osigurat će neposredniji kontakt pjevača i publike i tako posjetiteljima pružiti doživljaj kojeg će pamtiti cijelog života.

Organizator: Festival Opatija

Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Sektor za osobe u invalidskim kolicima:
Molimo da se zainteresirani prije kupnje ulaznica jave u ured Festivala Opatija na [email protected]

Eros Ramazzotti (Rim, 28. listopada 1963) talijanski je kantautor.

Godine 1982. izlazi njegov prvi singl "Ad un amico", a dvije godine kasnije ostvaruje se Erosov veliki san nastupom na Sanremo Festivalu s pjesmom "Terra promessa". Singl je uskoro objavljen u cijeloj Europi i pretvorio je Erosa u svjetsku glazbenu zvijezdu.

Eros ponovno dolazi na Sanremo i završava na šestom mjestu s pjesmom "Una storia importante". Pjesma je prodana u milijun kopija samo u Francuskoj i postala je novi europski hit. Svjetska slava mu je bila zajamčena petim albumom In ogni senso.

Tijekom turneja, Eros nastupa diljem Europe, a posjećuje i Hrvatsku. U svojih 30 glazbenih godina, Eros Ramazzotti je prodao preko 30 milijuna kopija svojih albuma.

Tijekom turneja, posjetio je i Arenu Zagreb 11. listopada 2009. u kojoj je održao koncert pred 15.000 obožavatelja.Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Erosa Ramazzottija u Opatiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka