Učitavanje...

Enrique Iglesias

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

U prodaji od 7.3.2019.

Ne propustite gostovanje Enrique Iglesiasa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
 1. Andi

  Andrea u ZAGREB dana 06.03.2019

  Jeeeeeeeeeee jedva čekam da ga opet vidim možda mi se posreći da ga opet pipnem! Bila sam i prošli put on je najlepša i najromatičnija osoba!Tako sam uzbuđena što ću ga opet videti!!!!!!!!!!!!!
 2. Danijela

  Danijela u Arena Zagreb dana 01.12.2018

  Koncert Enrique Iglesiasa prije tri godine mi je ostao u sjećanju kao najljepši koncert ikada. Sami Enrique je bio savršen, koncert fenomenalan ali energija i pozitiva na tom koncertu me oduševila. Idem opet, karte sam kupila i vodim svoj kokšinjac sa sobom.

O izvođaču

OBOŽAVANI LATINO ZAVODNIK
 PONOVO U ZAGREBU NAKON SKORO ČETIRI GODINE
 ENRIQUE IGLESIAS
01.12.2019. ARENA ZAGREB
www.eventim.hr 

 • POČETAK REDOVNE PRODAJE ULAZNICA JE U ČETVRTAK, 7. OŽUJKA
 • ENRIQUE SE VRAĆA U ZAGREB S NOVOM TURNEJOM I NAJVEĆIM HITOVIMA
 • KUPCI PRVIH 1.000 ULAZNICA U POSEBNOJ PRODAJI OSTVARUJU POPUST OD 60 KUNA

Ikona glazbene scene, svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb. Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održati će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019. Turneja imena “All the hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju. 

Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi I u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Hero i Bailando  - upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.

Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu I LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete I pirotehnike nego do sada. Uz nezaboravne hitove, produkciju, energičnog I sexy Enrique, taj koncert će biti nezaboravan.

Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dva Grammya I osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada, Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko 2.6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu 'Bailando'', u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

S turnejom “All the hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert. Sjetimo li se samo posljednjeg rasprodanog koncerta, već je sada jasno da će se i za ovaj koncert tražiti ulaznica više.

Više o turneji pogledajte na: https://www.enriqueiglesias.com

ULAZNICE:

U redovnu prodaju ulaznice kreću u četvrtak, 8. ožujka od 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventim te na www.eventim.hr.   

 FAN PIT : 559 HRK
PARTER : 359 HRK
TRIBINA DOLJE: 489 /399/ 359 HRK
TRIBINA GORE: 289/ 249 HRK