Učitavanje...

Slobodne Editors ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Editors. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno.

Grupa Editors donosi 8. veljače u Malu dvoranu Doma sportova svoju turneju najvećih hitova koju prati izdanje „Black Gold“ gdje će se uz 15 najpoznatijih singlova naći i tri potpuno nove pjesme. Biti će to ujedno i njihov najbrojniji samostalni koncert kod nas, nakon više puta rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa. Grupa koja se tijekom 15 godina impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske spada u red rijetkih izvođača koji se kod nas iz koncerta u koncert sele u sve veće prostore.

Editors su nastali 2002. godine u engleskom Staffordu i samo nakon tri godine lansirani su među nove otočke rock zvijezde. Debitantski album 'The Black Room' iz 2005. sa singlovima 'Munich', 'Blood' i 'Bullets' osigurao im je nominaciju za prestižnu nagradu 'Mercury' te nastupe na velikim festivalima poput Lollapalooza i Coachella. Nasljednik 'An End Has A Start' svjetlo dana ugledao je dvije godine kasnije sjurivši se ravno na prvo mjesto britanske top liste albuma te im je donio prve nastupe na Glastonburyju. Najveći uspjeh grupa je polučila trećim albumom – 'In This Light And On This Evening' (2009.) na kojem se nalazi megahit 'Papillon', a njega je naslijedio sjajni uradak 'The Weight Of Your Love' (2013.) te jednako uspješan 'In Dream' iz 2015. godine. Novi album predviđen je za siječanj 2018. godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Editorsa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka