Doris Dragović - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Slobodne Doris Dragović ulaznice

dostupnih Fan Reporta

  1. Simply the best

    Blazana u Zagreb dana 23.05.2019

    Uvijek lijepa,jednostavna i uz to lijepo pjeva.Jedna i jedina D.D.Simply the best lady singer in Croatia!Živjela nam dugo i priredila još puno koncerata!Cheers

O izvođaču

[Obavijest organizatora - Tipo marketing]

''Radi trenutne epidemiološke situacije u zemlji, Europi, ali i cijelom svijetu te prema preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja, organizator koncerta Doris Dragović, koji se trebao održati 18.4., u Areni Varaždin, odgađa koncert te zakazuje novi datum koncerta, 24.10. 

– U ovom trenutku svima nam je prioritet zdravlje hrvatskih građana pa je sukladno s tome dogovoreno da se najavljeni koncert Doris Dragović odgodi i prebaci za novi termin 24.10., kada će cijela ova situacija biti iza nas i kad ćemo bezbrižno moći uživati u prvom koncertu Doris Dragović u Areni Varaždin. – poručili su organizatori koncerta Tipo marketing. 

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti do kraja ožujka (31.3.2020.) na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr 31.3.2020."

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7. godine ulaze besplatno.

Doris Dragović, pravim imenom, Dorotea Dragović rođena je 16. travnja 1961. godine u Splitu. Ljubav prema glazbi naslijedila je od maminog brata, trubača Edija Radosavljevića, jednog od osnivača "Splitskog festivala".

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Doris Dragović u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka