Domenica Žuvela

Domenica Žuvela  - Ulaznice

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Domenica Žuvela. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

„Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam dosada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje“, sigurna je Domenica koja je već proširila tim ljudi s kojima radi na ovom projektu. „Prve reakcije tima bile su da je to iznimno smjelo, da sam hrabra, a onda kako smo više razgovarali o koncertu i malo prebirali po počecima i svemu što smo dosada napravili, zaključak je čak bio i da sam suzdržana“, dodaje Domenica uz smijeh. Nikada se nije vidjela izvan glazbe i smatra glazbu svojim životnim pozivom. Ova magistrica glazbene kulture uživa u karijeri koju strpljivo gradi, ulaže u nju silnu energiju i nijednog trenutka nije požalila što se odlučila za pjevačku karijeru. Uvjerena je da će u ovih osam godina koliko ju dijeli od koncerta u Areni, kao i dosada postupno graditi svoju glazbenu priču kojoj će puna Arena biti prirodan nastavak.

„Neki su mi rekli da sanjam. A ja znam da se točno tako sve mora dogoditi. Da sam dopustila negativi da prevlada ne bi nastavila sa slatkim odricanjima koja podrazumijevaju jako puno rada, truda i putovanja i jako malo slobodnog vremena. Ali iznad svega puno, puno radosti, divnih ljudi, umjetnika, prekrasnih suradnji“, odlučna je Domenica.

/Ako si iz Vele Luke, ako odrastaš uz glazbu, glazbeno se obrazuješ, pjevaš u bendu, zapjevaš i prateće vokale svojim uzorima, a za prvi nastup na Splitskom festivalu dobiješ nagradu za najboljeg debitanta onda si Domenica Žuvela. U samo nekoliko godina izdala je album, osvojila Porina, nekoliko festivalskih nagrada među kojima i onu koju svaki izvođač najviše voli nagradu publike.

***

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno te su smješteni na donjim tribinama na ulazu u sektore, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno.

Ulaznice za VIP stolove uključuju ugostiteljsku uslugu i parking u garaži.

Ulaznice za VIP lože i salone uključuju parking u garaži.