CRAZY ISLAND FESTIVAL - Ulaznice

Slobodne CRAZY ISLAND FESTIVAL ulaznice

Filtrirajte pretragu

Datum

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za CRAZY ISLAND FESTIVAL. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Crazy Island Festival

Novi najluđi festival kontinentalne Hrvatske

Pandemija korona virusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula. Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektronske glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje.

Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su već postojeći festivali bili malo previše „fini“. Kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

Publiku će na festivalu zabavljati sad već dobro poznata imena iz industrije: Lukas Inneman, Lorenzo, Timo G i Noel Holler, ali i brojni drugi dolaze u kolovozu u Ludbreg i nadaju se vidjeti vas u što većem broju. Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.

Ostanite sigurni. Ostanite ludi.

Madness starts in the centre of the world. Do you have what it takes to Succumb to Madness?

Join us in Ludbreg, on the 7. and 8. of August 2020 and become a part of the crazy experience which is the Crazy Island Festival!
Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka