Céline Dion  - Ulaznice

15 dostupni Fan Reporti

  1. Gospođa

    Đurđica u Vukovar dana 26.09.2019

    Sta reci o ovoj divi a da vec nije receno.Ispunit ce se moj i suprugov san pogledati ju uzivo.Njen glas je nesto najljepse sto se moze cuti od svih izvodjaca.Zelim joj jos puno puno koncerata i bezbrojnu publiku.
  2. Poštovani

    Ana Crnjak u Arena Zagreb dana 26.09.2019

    Ja i mama jako volimo Celine.Slusamo ju kada smo zajedno i zato bih jako voljela odvesti mamu na koncert da se zabavimo skupa.Najbolja pjesma je I'm alive.Jednostavno ju obozavamo!

O izvođaču

Poštovani kupci,

prenosimo Vam obavijest organizatora – Star produkcija.

Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od rijetkog zdravstvenog poremećaja, pjevačica je sa žaljenjem najavila ponovnu odgodu europskog dijela svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je 18. ožujka 2023. trebala nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Novi datum koncerta je 16. 03. 2024.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od četvrtka, 08. prosinca 2022. do nedjelje, 08. siječnja 2023.

ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIH MJESTA:

Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su i kupljene.

ULAZNICE KUPLJENE NA WEB STRANICI EVENTIM.HR

Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr.

Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba i napravljena te je potrebno priložiti ID narudžbe ili sliku ulaznice s vidljivim barkodom.

Povrat sredstava je moguć isključivo na karticu ili IBAN sa kojeg je narudžba i plaćena.

Molimo kupce za strpljenje, svi zahtjevi će biti obrađeni, ali zbog povećanog broja upita moguće je čekanje na obradu zahtjeva 7-15 radna dana.

Zahtjevi poslani nakon navedenog termina neće biti uvaženi.


ULAZNICE KUPLJENE POŠTANSKOM DOSTAVOM ILI OPCIJOM „PREUZIMANJE NA PRODAJNIM MJESTIMA“

Budući da ste odabrali opciju dostavu ulaznica, moramo Vas zamoliti da ulaznice pošaljete na adresu:

Eventim d.o.o.

Ulica Vice Vukova 8

10 000 Zagreb, Hrvatska

Kada ih zaprimimo, izvršit ćemo povrat sredstava na karticu/IBAN sa kojom je narudžba i plaćena te Vas obavijestiti o istome.

Molimo da ulaznice pošaljete što prije, ulaznice je potrebno zaprimiti NAJKASNIJE DO 08.01.2023.

Ulaznice je moguće i osobno dostaviti na navedenu adresu u periodu od ponedjeljka do petka 09:00 - 16:00. (ili ostaviti u Eventim poštanskom sandučiću bilo kada do 05.01.2023.)


PRINT@HOME ULAZNICE

Molimo da najkasnije do 08.01.2023. pošaljete zahtjev za povrat na info@eventim.hr.

Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba i napravljena te je potrebno priložiti ID narudžbe ili sliku ulaznice s vidljivim barkodom.

Povrat sredstava je moguć isključivo na karticu sa kojeg je narudžba i plaćena.

***

CELINE DION “COURAGE WORLD TOUR”

CELINE DION ODGODILA POČETAK EUROPSKOG DIJELA SVJETSKE TURNEJE “COURAGE” S PROLJEĆA 2023. ZA 2024.

OBJAVLJEN NOVI DATUM DOLASKA GLOBALNE POP IKONE U ZAGREB

CELINE DION NASTUPIT ĆE 16. OŽUJKA 2024. U ZAGREBAČKOJ ARENI

ZAGREB – 08. prosinca 2022. – Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od rijetkog zdravstvenog poremećaja, pjevačica je sa žaljenjem najavila ponovnu odgodu europskog dijela svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je 18. ožujka 2023. trebala nastupiti u zagrebačkoj Areni. Zagreb je jedan od sretnijih gradova obzirom da se ubrzo našao novi datum koncerta, 16. ožujka 2024. godine, dok su mnogi gradovi ostali bez drugog datuma.

Naime, osam koncerata planiranih za ljetni dio turneje je tako otkazano, dok sedam planiranih od 26. kolovoza do 04. listopada 2023. ostaje prema planu (Pariz, Amsterdam, Oslo...).

Publika u Hrvatskoj s nestrpljenjem čeka da voljena glazbenica održi dugo očekivani koncert i da se ispuni njihov san o prvom koncertu ove glazbene ikone u Hrvatskoj. Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji prije nego se pojavila pandemija i prije nego je pauzirala turneju u ožujku 2020. Od tada se ova sjajna glazbenica liječi i opravlja od teških i upornih grčeva mišića, takozvani “Sindrom ukočene osobe”, koji pogađa jednu od milijun osoba, a koji su je spriječili da održi ostatak turneje. Njen odličan medicinski tim nastavlja procjenjivati ​​i liječiti stanje.

"Boli me što vam moram reći da neću biti spremna za nastavak svoje turneje po Europi u veljači", iskrena je Celine. “Nedostaje mi vidjeti sve vas... biti na pozornici... nastupati za vas. Uvijek dajem 100% na svojim nastupima, ali to vam u ovom trenutku ne mogu dati. Da bih mogla ponovno biti s vama, nemam drugog izbora nego da se koncentriram na svoje zdravlje, te se nadam da sam na putu prema oporavku. Iskreno se nadam da ću vas vrlo skoro i vidjeti!”

Europski dio svjetske turneje “Courage” započeti će 06. ožujka 2024. u Pragu, a završit će 22. travnja 2024. u Londonu.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum, a ukoliko vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od četvrtka, 08. prosinca 2022. do nedjelje, 08. siječnja 2023. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su i kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.