Bullet For My Valentine

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

3 dostupni Fan Reporti

  1. Odlično iskustvo!

    Marko u Zagreb dana 27.10.1999

    Bio sam na njihovom prvom koncertu prije skoro 4 godine koji je bio odličan, ali ovaj koncert je čak bio i bolji! Ne samo da je Bullet bio izvanredan nego su i predgrupe bile super. Iako su bile 2 predgrupe i Bullet je svirao 17 pjesama, vrijeme je proletilo u trenu. Nadam se da će se Bullet opet vratiti jer je stvarno vrijedilo opet propitivati preko cijele država za njihov koncert i sve pohvale za organizaciju 🤘
  2. Koncertčina

    Branko u Tvornica Kulture dana 11.02.2023

    Puno,puuuno bolje u odnosu od nastupa prije 3 godine kada su nastupili u Bogalou . Ako se dobro sječam , tada im je nastup trajao manje od sat vremena , a sada sat i pol .

O izvođaču

Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine  u gradiću Bridgent u Walesu pod imenom Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promijenili u Bullet For My Valentine. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.