Učitavanje...

Božo Vrećo - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Božo Vrećo. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
BOŽO VREĆO
K. D. VATROSLAVA LISINSKOG
UTORAK 22. LISTOPADA 2019.

Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih interpretatora sevdaha novijeg doba, vraća se u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 22. listopada ove godine, na svoj veliki zagrebački koncert nakon gotovo dvije godine izbivanja. Ovoga puta pojačan moćnim live bandom punim vrhunskih glazbenika, Božo će proći kroz svoj sada već prilično bogati diskografski katalog.

Ulaznice za koncert u Lisinskom u prodaju iduću već u ponedjeljak, 8. travnja.

Cijene ulaznica iznose 130, 160 i 190 kn, ovisno o sektoru sjedenja.

 

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno.

Božo Vrećo je umjetnik, interpretator i autor sevdalinki rođen 18.10.1983. godine u Foči. Odrastao je sa majkom i dvije starije sestre, a otac mu je preminuo kada je imao 5 godina. S basistom Edvinom Hadžićom i gitaristom Dinom Šutalom osnovao je ansambl Halka što na staroindijskom jeziku označava dobrodošlicu svjetlosti. Godine 2013. je s ansamblom Halka snimio album koji im je osigurao mnoga gostovanja i rasprodane koncerte. Nakon dva albuma sa ansamblom Halka, snimio je solo album „Moj sevdah“ koji spada u a capella sevdah, tj. način pjevanja bez pratnje instrumenata. Pesma „Lejlija“ mu je omiljena i posvetio ju je svojoj majci. Iako je album nekomercijalan, publika je prepoznala kvalitetu i dobro ga prihvatila. Osim sevdaha, uživa u jazzu, bluesu i soulu pa se trudi da njihove elemente unese i u svoju interpretaciju. Pjevači koji ga inspiriraju su: Himzo Polovina, Selim Salihović, Emina Zečaj, Nada Mamula, itd. Inspiraciju nalazi i u lirskim pričama koje je na prethodnim albumima pretvorio u pjesme. Osim pjevanja, Božo ima i specifičan način odijevanja. Nastupe započinje u elegantnim muškim odjelima, a zatim se presvlači u raskošnu haljinu i nosi veliki broj ogrlica. Na taj način su potpunosti uživi i u muške i u ženske tekstove jer, ionako, smatra da su svi ljudi i jedno i drugo, ali to ne mogu iskazati zbog obitelji, posla, karijere i drugih okolnosti. Jedini je koji danas piše i unapređuje sevdalinke, a njegova dijela su dio filmova, predstava i lako dolaze do srca ljudi. Njegove tetovaže predstavljaju spoj istoka i zapada. U slobodno vrijeme se bavi poezijom, slikarstvom, dizajnom, planira putovanja, a ranije je radio i kao profesor. Četvrti album Pandora je izdao početkom 2017. godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Bože Vreće! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o početku prodaje i izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka