Učitavanje...

Božo Vrećo - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Božo Vrećo. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Božo Vrećo, jedinstven interpretator tuge i boli sevdalinki, neiskvaren umjetnik koji svoju umjetnost i živi, pisac, modni dizajner, ali prije i poslije svega jednostavno - Božo, po drugi puta se penje na najljepšu pozornicu Jadrana. Neponovljive interpretacije tragične Lejlije, energične Pandore ili mistične Elme i novijih skladbi poput Ko li noćas miluje ti kosu ili Meni si bila vrijedna, osvojiti će iskrenošću, prirodnošću i bogatstvom vokala i izvedbe.

Među brojnim nastupima u sklopu svjetske turneje s tročlanim bendom koja uključuje nastupe u Beču, Australiji i SAD-u, Božo Vrećo odlučio se i za pozornicu Tvrđave sv. Mihovila nakon uspješnog koncerta održanog prije dvije godine te će i ova ljetna večer zasigurno ostati u dugom sjećanju kao jedinstven umjetnički spektakl.

Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno na koncert u šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila.

Plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta. 

Za listopadski koncert u Lisinskom, osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Djeca do 7 godina ulaze besplatno, moraju biti u pratnji roditelja.

_______________________________________________________ 

Božo Vrećo is a unique interpreter of sevdalnika - a traditional genre of folk music from Bosnia and Herzegovina and an inescapable artist who is living his art. He is also a writer, fashion designer, but after all, simply – Božo.  This will his second performance on the most beautiful stage of the Adriatic – St. Michael's Fortress. The interpretations of the tragic Lejlija, the energetic Pandora or the mystical Elma and newer compositions such as Ko li noćas miluje ti kosu or Meni si bila vrijedna, will win the audience with sincerity, naturalness and richness of Božo's vocal.

Among the many performances from the world tour including performances in Vienna, Australia and USA, Božo Vrećo also decided to perform at St. Michael's Fortress after a successful concert held two years ago. Join us in this special summer evening which will surely remain a long memory as a unique artistic spectacle.

Božo Vrećo je umjetnik, interpretator i autor sevdalinki rođen 18.10.1983. godine u Foči. Odrastao je sa majkom i dvije starije sestre, a otac mu je preminuo kada je imao 5 godina. S basistom Edvinom Hadžićom i gitaristom Dinom Šutalom osnovao je ansambl Halka što na staroindijskom jeziku označava dobrodošlicu svjetlosti. Godine 2013. je s ansamblom Halka snimio album koji im je osigurao mnoga gostovanja i rasprodane koncerte. Nakon dva albuma sa ansamblom Halka, snimio je solo album „Moj sevdah“ koji spada u a capella sevdah, tj. način pjevanja bez pratnje instrumenata. Pesma „Lejlija“ mu je omiljena i posvetio ju je svojoj majci. Iako je album nekomercijalan, publika je prepoznala kvalitetu i dobro ga prihvatila. Osim sevdaha, uživa u jazzu, bluesu i soulu pa se trudi da njihove elemente unese i u svoju interpretaciju. Pjevači koji ga inspiriraju su: Himzo Polovina, Selim Salihović, Emina Zečaj, Nada Mamula, itd. Inspiraciju nalazi i u lirskim pričama koje je na prethodnim albumima pretvorio u pjesme. Osim pjevanja, Božo ima i specifičan način odijevanja. Nastupe započinje u elegantnim muškim odjelima, a zatim se presvlači u raskošnu haljinu i nosi veliki broj ogrlica. Na taj način su potpunosti uživi i u muške i u ženske tekstove jer, ionako, smatra da su svi ljudi i jedno i drugo, ali to ne mogu iskazati zbog obitelji, posla, karijere i drugih okolnosti. Jedini je koji danas piše i unapređuje sevdalinke, a njegova dijela su dio filmova, predstava i lako dolaze do srca ljudi. Njegove tetovaže predstavljaju spoj istoka i zapada. U slobodno vrijeme se bavi poezijom, slikarstvom, dizajnom, planira putovanja, a ranije je radio i kao profesor. Četvrti album Pandora je izdao početkom 2017. godine.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Bože Vreće! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o početku prodaje i izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka