Belfast food

Belfast food  - Ulaznice

Garantirano dobra zabava i koncert!

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Belfast food. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Grupa Befast Food nastala je 1996. godine, ali počeci grupe datiraju još u rane devedesete, kad su se trojka iz srednje muzičke škole u Rijeci – Marko Anić, Hrvoje Hodak i Sebastian Mavrić nalazili da bi uživali u zvucima koji potječu iz Irske i toliko su im se ti zvuci svidjeli da su ih počeli “skidati” i javno izvoditi na raznim mjestima u i oko Rijeke.


Prvi CD je izašao u 9.mjesecu 1997. pod naslovom “Live in Rijeka“. Slijedi album ” Zašto Zato” 1999. godine a oba albuma su izdana za izdavačku kuću “Kondorcomm” iz Zagreba.
2003. godine je za novu izdavačku kuću “Dallas Records” izdan treći CD “Melodije Irske i Kvarnera”.


”Belfast Food” se se profilirali kao kvalitetan bend, kako svirački, tako i zabavljački. Bend od svojih početaka bazira svoju glazbu na spoju što izvornijeg irskog zvuka sa čvrsto odsviranom bazom, a u zadnje vrijeme, aktualniji su i elektronski prizvuci koji daju dodatni štih zvuku benda.


2002. godine dogodio se odlazak Hrvoja Hodaka iz benda, tako da je BF nastavio kao petorka, a od 2004. godine na bubnjevima je umjesto Bobe Grujičića zasjeo Marko Jurić. Grupa i dalje nastavlja sa radom, stalno održavajući koncerte diljem lijepe naše, a sve više i u Sloveniji, sa planovima za teritorijalnim koncertnim širenjem.


Belfastovci inzistiraju na autorskom radu, koji spaja njihova iskustva u Irskoj glazbi sa njihovim glazbenim stremljenjima koja zalaze i u druge glazbene vode. Ono što garantiraju je dobar koncert i još bolja zabava.