Balkanski sex i grad, čipka i čokolada 2

Balkanski sex i grad, čipka i čokolada 2   - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Balkanski sex i grad, čipka i čokolada 2 . Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEX I GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci.... 


Američka serija „Seks i grad“ osvojila je cijeli svijet, a sada i mi imamo nešto autentično, urnebesna komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. 


Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na orginalan i duhovit način. I dok Zvijerka - voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom orginalnošću i kvalitetom. 


U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji. 


Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.


Predstava za koju se uvijek traži ulaznica više...


Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.
U predstavi igraju:
Maja Matijević: Čupka
Danijela Bitić Grbović: Čarna
Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka
Predstava traje 80 minuta.