BALKANSKI SEX I GRAD: Čipka i čokolada

BALKANSKI SEX I GRAD: Čipka i čokolada  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za BALKANSKI SEX I GRAD: Čipka i čokolada. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Urbebesna hit komedija „Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada“


Glume:
Ana Ćuk Katarina Korsa:  Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna
voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš
Redatelj i tekst: Stanko Holcer
Trajanje: 80 minuta


Predstava je  osmišljena kao BALKANSKI  SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. 


Nasmijat te  se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijele Božičković  Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 


Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet  baveći se baš njima, a sad  i naš region ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku .


Glavne junakinje ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka  je sretno udana, majka troje djece, a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svog života.


Njih dvije vode potpuno drugačiji  život ,a ipak se savršeno razumiju.


Osmišljena je  kao komična priča u kojoj dvije najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.


Predstava za koju se traži uvijek karta više …