Ariana Grande  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Ariana Grande

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

dostupnih Fan Reporta

  1. Zeljka

    Željka Stojan u Vienna dana 03.10.2019

    Imala sam priliku s svojom kćeri prisustvovati spaktakularnom koncertu i Beču 3.9 2019. Koncert je bio savršeno odrađen i svakako ću poći na još mnogo koncerata Ariane Grande!!!

O izvođaču

Ariana Grande-Butera (Boca Raton, Florida, SAD, 26. lipnja 1993.) je američka pop i R&B pjevačica, tekstopisac te glumica. Svjetsku slavu je stekla putem mjuzikla Broadway, te preuzimanjem uloge Cat Valentine u televizijskim serijama Victorious i Sam & Cat.


Razni su kritičari usporedili njezin široki raspon glasa s onim Mariah Carey. Osvojila je jednu nagradu Grammy, jednu nagradu BRIT, tri Američke glazbene nagrade, tri nagrade MTV Europe Musica i dvije nagrade MTV Video Musica. Podržala je mnoge dobrotvorne udrugete ju na društvenim mrežama slijedi velik broj ljudi, zbog čega je u veljači 2019. na Instagramu postala žena s najviše pratitelja.Godine 2016. Time ju je naveo kao jednu od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, dok ju je 2018 Billboard prozvao ženom godine.Grande je trenutno na Sweetener World turneji.