Arctic Monkeys

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

1 dostupni Fan Reporti

  1. Sara

    Sara Teslak u Rijeka dana 21.11.2021

    Obozavam ih i slusala sam ih kad sam bila u najboljim i onim najlosijim trenutncima zivota. Dan danas uzivam u njihovim pjesmama i vec dvije godine cekam da dodu u Hrvatsku.
  2. Zuz

    Zuz u Arena Pula dana 16.08.2022

    Ja i Zuza smo se super proveli!!! Bilo nam je baš zabavno i odlično, ali karte smo jedva nabavili😁😁😁

O izvođaču

Arctic Monkeys vraćaju se na pozornice prvi put nakon Tranquility Base Hotel & Casino turneje, koja je završila 2019. godine. Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u pulskoj Areni.

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija.


VAŽNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULA

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 24.11.2021. u 10:00 sati.

Ulaznice će biti moguće kupiti isključivo online na www.eventim.hr i na partnerskim web stranicama (www.eventim.si, www.eventim.hu, www.eventim.ro, www.oeticket.com). Ulaznice neće biti dostupne na prodajnim mjestima Eventima.


NAPOMENA: Eventim je jedini ovlašteni distributer ulaznica za koncert grupe Arctic Monkeys u Puli. Molimo da ulaznice kupujete isključivo putem ovlaštenih distributera ulaznica.

Preporučujemo da prvo provjerite jeste li na službenim stranicama ovlaštenog prodavača (u našem primjeru, na www.eventim.hr), da obraćate pozornost na proces kupovine u kojem će se prikazati sve stavke koje spadaju pod naplatu te koje morate potvrditi. Bitno je da pažljivo čitate i pratite iznose koji bi mogli odstupati od nominalne cijene ulaznica kako bi spriječili kupovinu na neovlaštenim prodajnim kanalima. Kako bi izbjegli loše iskustvo i visoke troškove, molimo vas da slijedite gornje naputke.

Dodajemo kako je moguće da s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih prodajnih kanala neće biti moguć ulaz!


Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice u narudžbi.

Ulaznice će biti personalizirane! U procesu kupovine bit će potrebno upisati podatke od svih posjetitelja koji će koristiti ulaznice. Samo osobi čije se ime nalazi na ulaznici bit će omogućen ulazak na koncert nakon provjere osobne iskaznice. Molimo pažljivo upisujte podatke prilikom kupovine.

Cijene ulaznica su:

Loža – numerirano sjedenje – 559,00 HRK

Parter – stajanje – 499,00 HRK

Kamene tribine – slobodno sjedenje – 479,00 HRK

Travnjak – stajanje – 299,00 HRK

Ulaznica za osobe u invalidskim kolicima - 249,00 HRK

Raspored kategorija možete vidjeti na sljedećem prikazu:


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ne ulaze besplatno. Dostupan je ograničen broj ulaznica za osobe u invalidskim kolicima po cijeni od 249,00 kuna. Osobe u invalidskim kolicima bit će smještene na prostoru partera.

Dostupni načini dostave ulaznice:

Poštanska dostava (Hrvatska) 38,00 HRKDHL Hrvatska 99,00 HRKInozemna preporučena pošta 50,00 HRKPreuzimanje ulaznica na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj 15,00 HRKPreuzimanje ulaznica na blagajni na dan događaja 15,00 HRKPrint@home 0,00 HRKDostupni načini plaćanja:

Plaćanje karticom – Diners, Maestro, MasterCard, Visa. Prilikom online kupovine plaćanje je najčešće potrebno verificirati tokenom, mtokenom, čitaćem kartica, putem aplikacije matične banke…Uplata na račun Eventima (dostupno samo uz odabir poštanske dostave) - dostupan samo za kupce iz HrvatskeEventim naplaćuje naknadu za obradu narudžbe u visini od 10,00 HRK neovisno o broju ulaznica u narudžbi.


Kako bi osigurali neometanu prodaju ulaznica, samo u slučaju velikog broja posjeta, otvorit će se Čekaonica, tj. „waiting room“. Ta Čekaonica će vas staviti u red čekanja za ulazak na stranicu i kupnju ulaznica. Sustav će vas automatski preusmjeriti na proces kupovine čim se oslobode poslužitelji.


Organizator događaja ima pravo zahtijevati od sudionika događaja koji su kupili ulaznice da se pridržavaju određenih zdravstvenih i sigurnosnih protokola i zahtjeva, bilo da ih odredi organizator događaja, izvođač ili spadaju pod mjesta održavanja događaja, u skladu s važećim odredbama zakonodavstva koje uređuje prisustvovanje događajima. Iskustvo je pokazalo da takav zahtjev može uključivati, ali nije ograničen na, dostupnost i predočenje iskaznice o cijepljenju, obavezu nošenja maske i dezinfekcije za ruke ili poštivanje pravila socijalnog distanciranja, no ovi se zahtjevi također mogu nadopuniti ili zamijeniti s drugim zahtjevima. Pravila i propisi, za koje su mjerodavni prije svega važeći zakoni i vladini dekreti, a epidemiološki propisi koji su na snazi u vrijeme održavanja događaja, objavljeni su na web stranicama organizatora događaja i mjesta održavanja. Molimo vas da budete u toku s ovim informacijama! Napominjemo da je poznavanje pravila i ograničenja ulaska na događaj uvijek odgovornost sudionika, odnosno vas, dok je njihovo provođenje odgovornost organizatora događaja. Stoga, ako zanemarite ili prekršite pravila ulaska koja su najavljena ili propisana zakonom, organizator događaja ima pravo odbiti pristup vama ili vlasniku ulaznice koju ste vi kupili, ali ste prenijeli na nekog drugog (vlasnika ulaznice), ili zatražiti da vlasnik ulaznice napusti događaj, bez naknade, obeštećenja i/ili povrata cijene ulaznice ili određenog dijela cijene ulaznice.


Arctic Monkeys su engleski garage rock/indie rock sastav iz High Greena, predgrađa Sheffielda. Osnovani su 2002. godine, a trenutačni članovi sastava su Alex Turner (vokal, gitara), Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bubnjevi, prateći vokali) te Nick O'Malley (bas-gitara). Arctic Monkeys su postigli veliki uspjeh sa svojim prvim singlom, I Bet You Look Good On The Dancefloor. Njihov debitantski album, Whatever People Say I Am, That's What I'm Not, objavljen 23. siječnja 2006. godine, bio je najbrže prodan debitantski album u povijesti britanske glazbe. Arctic Monkeys su postali poznati preko demo snimki koje su izradili njihovi obožavatelji i ostali su zapamćeni kao jedan od prvih sastava koji je postao popularan putem Interneta.