Učitavanje...

AntiValentinovo - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za AntiValentinovo. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Antivalentinovo #5

14.&15.02.2020.

NITI LJUBAV, NITI KARANJE, SAMO TULUMARENJE! 

VELIKI DVODNEVNI ANTIVALENTINOVSKI TULUM ZA PETO IZDANJE ANTIVALENTINOVA

AntiValentinovo se vraća po peti put! Početak mjeseca zaljubljenih već se tradicionalno obilježava uz najbolju feštu za sve koji nisu zainteresirani za uobičajene 'ljubavne' koncerte. Drugi put u zagrebačkom Boćarskom domu i drugi put kao dvodnevni festival, ovogodišnje AntiValentinovo po prvi put će se održati na sâmo Valentinovo uz novi slogan: ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!'

Kako bi se što bolje obilježila prva petoljetka festivala, prvu večer, petak 14. veljače, održat će se veliki antivalentinovski retro tulum uz velike domaće zvijezde osamdesetih i devedesetih! ’80-e i ’90-e su bile plodne godine za hrvatsku dance i pop scenu pa će 14. veljače biti pravi glazbeni „blast to the past“!

Drugi dan AntiValentinova, subotu 15. veljače obilježit će niz imena s alternativne rock scene koja će prirediti još jednu nezaboravnu večer za one željne nešto žešćeg zvuka i ritmova.

Dvodnevni pop-dance-punk-alter-rock tulum, antivalentinovska proslava Valetinova 2020., ima i dosad najpovoljnije cijene jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica koje u prodaju kreću danas! 

A za one koji žele najluđe AntiValentinovo dosad provesti u nečijem društvu, od danas su dostupne i najpovoljnije, limitirane ulaznice za dvoje! 

Potrudite se da ih nabavite na vrijeme, jer količina za sve kategorije ulaznica je dostupna u ograničenom broju od 23. rujna do 16. listopada ili isteka zaliha. 

AntiValentinovo #5 - Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje!  

Ulaznice po early bird cijenama u prodaji su od 23.9. do 16.10. ili isteka zaliha:

dnevna 60 kn | dvodnevna 80 kn

limitirana količina dvodnevnih ulaznica za dvoje | 100 kn


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.


Antivalentinovo s pravom je steklo epitet najvažnije rock fešte godine, pravi događaj za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Antivalentinova u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka