AntiValentinovo

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

1 dostupni Fan Reporti

  1. Let 3

    Sunčana u Zagreb dana 18.02.2023

    Let 3 je bio perfektan! Dugo, dugo nisam bila na boljem koncertu- napravili su odličnu atmosferu, toliko pozitive na jednom mjestu već dugo nisam osjetila

O izvođaču

Antivalentinovo #8 u Dom sportova stiže, ponovo jaše, sve je bliže!

18.2.2023. // Dom sportova, Zagreb //

Pod sloganom " Ništa ljubav samo karanje!" nadolazeću će veljaču iduće godine obilježiti 8. po redu Antivalentinovo. Ovoga puta vraćamo se tradiciji, ne samo uz tradicionalni, danas već kultni slogan Antivalentinova, nego i povratkom u Dom sportova iz kojeg je ovaj zimski festival i krenuo.

Pripreme za najrasplesaniju rokersku feštu u gradu u punom su jeku.

Let3, domaćini Antivalentinova, još ne otkrivaju kojim će dodatnim adutima iznenaditi publiku, no Damir Martinović Mrle posebno je inspiriran organizacijom ovog glazbenog spektakla, te svima zainteresiranima poručuje: "Žozi - Karandžobus na mars nas vozi autobus; isključite um, uključite ormaznikum, otvorena je kutija pandorijum, nek mirišu spolovila bivolja i konjska, nek se čuju fanfare iz karomlina liberale.".

Uz već znane Riječane, na pozornicu Male dvorane Doma sportova izaći će Marčelo, Porto Morto iMašinko.

Beskompromisni Marko Šelić - Marčelo, reper, pisac, pjesnik i skladatelj koji u svojim djelima precizno secira današnje društvo, u Zagreb se vraća nakon petogodišnje koncertne pauze. Prije nešto malo manje od godinu dana objavio je izuzetno hvaljen album "Nojeva varka" (Lampshade Media), stoga će nastup na Antivalentinovu biti odlična prilika za poslušati njegove nove, opetovano brutalno iskrene pjesme.

Porto Morto, brzo su od `next big thing` postali omiljeni festivalski i klupski izvođač. Regionalno prihvaćen glazbeni septet, teško definirajućeg glazbenog žanra s prepoznatljivim i uvijek "pomaknutim" vizualnim identitetom, prava je svirajuća mašina koja je posljednjih godina nanizala rado slušane hitove.

Već 50-ak godina, punk-rock svojom kratkom formom i brzim tempom, osvaja publiku. Nekada glazbena provokacija kontra establišmenta i represija, danas u lepezi glazbenog izričaja, u svakoj generaciji pronalazi brojne poklonike.

Jedni od miljenika domaćeg melodičnog punka, svakako su zagrebački Mašinko koji će na pozornicu nadolazećeg Antivalentinova donijeti svoje pozitivno ludilo i punk veselicu. Njihovi tekstovi i muzika predstavljaju istinski duh Mašinka, neodoljiv njihovoj brojnoj publici.

"...nek se čuju fanfare..."

Ulaznice za Antivalentinovo #8 u prodaji su od danas 22.11., putem sustava Eventima. Tradicionalno mogu se kupiti ulaznice za jedno ili dvoje koje su dostupne u ograničenom kontingentu, a prvi u prodaju ide limitirani early bird kontingent do 5.12.2022. (ili do isteka zaliha), nakon čega cijena ulaznica raste.