ANGEL OLSEN

ANGEL OLSEN  - Ulaznice

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za ANGEL OLSEN. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno, uz pratnju roditelja.


LAA PREDSTAVLJA:
ANGEL OLSEN
TVORNICA KULTURE
SRIJEDA, 26.08.2020.


Fantastična američka kantautorica Angel Olsen premijerno će nastupiti u ovom dijelu Europe i to u zagrebačkoj Tvornici kulture u srijedu 26. kolovoza.


Praćena velikim bandom i na krilima jednog od najboljih izdanja prošle godine, fantastičnog albuma "All Mirrors", Angel Olsen predstaviti će svoj kompletan opus koji uključuje četiri studijska albuma. Na sceni se pojavila 2010. i već s prva dva izdanja – EP-em „Strange Cacti“ i debi albumom „Half Way Home“ – uhvatila interes nezavisnih medija. Treće izdanje, „My Woman“ iz 2016. bio je sljedeći veliki korak naprijed nakon čega su zaredale brojne suradnje s važnim imenima indie scene.
Aktulan album, prošlogodišnji „All Mirrors“, njezin je najveći uspjeh do sada. Poharao je liste najboljih naslova prošle godine našavši se među 10 najboljih gotovo svuda, uključujući i one najcjenjenije, Pitchforkovu i Guardianovu ljestvicu.


Ulaznice za koncert Angel Olsen u prodaju kreću ovaj petak 14. veljače po early bird cijeni od 130 kn. Ta cijena aktualna je do 8. ožujka kada se penje na 150 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, cijena ulaznica će iznositi 170 kn.


Angel Olsen (rođen 22. siječnja 1987.) je američka kantautorica i glazbenica iz St. Louisa, Missouri.