Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Andrea Bocelli. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

[Obavijest organizatora - Star produkcija]

ODGOĐENO: ANDREA BOCELLI, Arena Stožice

Poštovani kupci! Zbog još uvijek aktualne pandemije COVID-19, slijedeći odluke slovenskih nadležnih tijela koje ograničavaju održavanje događanja i broj posjetitelja u zatvorenim prostorima, s dubokim žaljenjem želimo obavijestiti da se koncert Andrea Bocellija, koji je bio na rasporedu za 20.11.2021. odgađa. Novi termin koncerta je 08.10.2022. godine.

Ulaznice vrijede za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, ulaznice možete vratiti od sutra, 10. studenoga do 30. studenoga 2021. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem web stranice www.eventim.hr za povrat se trebaju obratiti na info@eventim.hr do 30.11.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.


***

Andrea Bocelli je talijanski pjevač (tenor), tekstopisac i producent. Rođen je 22. rujna 1958. godine u toskanskom mjestu Lajaticou, nedaleko od Pise.

Od rođenja je imao problema s očima zbog urođenog glaukoma. Godine 1970., u dobi od 12 godina, nakon nesreće na nogometnoj utakmici posve je izgubio vid.

Upisao pravni fakultet u Pisi. Kao student često je nastupao po barovima.

Karijera mu je počela 1992. godine kada se Bocelli javio na audiciju koju je organizirao talijanski pjevač Zucchero u potrazi za tenorom. Luciano Pavarotti je bio očaran talentom Andrea Bocellija.

Do danas Bocelli je prodao preko 70 milijuna albuma.