ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA

ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA  - Ulaznice

Na osnovu 1 Fan Reports.

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Jedna od najvećih zvijezda u ovom trenutku – Andre Rieu – vraća se 24. svibnja 2019 u Ljubljanu. Za više informacija, prijavite se na ticket alarm.

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka

dostupnih Fan Reporta

  1. Lijepo što postojiš Andre' Rieu

    Carmen u Zagreb, Arena dana 15.06.2017

    Oduševljena sam izvedbama slavnog umjetnika, virtuoza Andre' Rieu, orkestrom, vrhunskim solistima, prekrasnim izvedbama Straussa, romantičnim melodijama i posebnim obradama te duhovitim iznenađenjima. Teško je nešto izdvojit jer je svaka izvedba posebna, prepuna emocija, raj za dušu, bajka... Lijepo što postojiš Andre' Rieu!

O izvođaču

ANDRE RIEU VRAĆA SE PRED SLOVENSKU PUBLIKU!


Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra treću godinu za redom vraćaju se u ljubljanske Stožice


Gromoglasan pljesak, skandiranje i ovacije kojima je publika ovog svibnja ispratila jednu od najvećih svjetskih glazbenih senzacija urodili su plodom! Andre Rieu i njegov najveći privatni orkestar na svijetu objavili su da će sljedećeg svibnja treću godinu za redom nastupiti u Ljubljani. Vijest je to koja će zasigurno razveseliti brojne poklonike u Sloveniji i zemljama regije, koji su dupkom ispunili mjesecima unaprijed rasprodanu dvoranu Stožice.


Večeri s Andréom Rieu tijekom godina postale su poznate kao mjesto svjetski poznatih romantičnih melodija, zanimljivih iznenađenja uz mnogo humora i vrhunskih solista. Rieuova karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom. Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca, Andre Rieu je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta.


Put do svjetske slave Andre Rieu započeo je u rodnoj Nizozemskoj, svirajući na svadbama. Naravno, ambicije su mu sezale mnogo dalje te je već 1988. osnovao Johann Strauss Orchestra sa samo 12 glazbenika. Ostalo je, kako uzrečica kaže, legenda – kroz tri desetljeća skromni izvođački sastav postao je najveći privatni orkestar na svijetu sa čak 150 članova. Brojke iza Rieua više su no impresivne: od 40 milijuna prodanih albuma njih 30 završilo je kao broj 1 svjetskih top ljestvica, njegove nastupe godišnje pogleda čak 600.000 obožavatelja.


Novi koncert „kralja valcera“ održat će se 24. svibnja u Stožicama s početkom u 20,00 sati. Ulaznice za najavljeni spektakl mogu se nabaviti u sustavu Eventim od petka 23. studenoga od 9:00 sati.


____________________________________________________


André Marie Léon Nicolas Rieu (Maastricht, 1. listopada 1949.) je violinist, dirigent i skladatelj koji je sa svojom glazbom i orkestrom "Johann Strauss" zaslužan za međunarodni preporod valcera u novije vrijeme.


André Rieu je rođen 1. listopada 1949. u Maastrichtu u Nizozemskoj, potječe iz obitelji glazbenika, a violinu je počeo učiti u dobi od pet godina.


Službena web stranica: www.andrerieu.com