ANDRE RIEU & HIS JOHANN STRAUSS ORCHESTRA  - Ulaznice

1 dostupni Fan Reporti

  1. Lijepo što postojiš Andre' Rieu

    Carmen u Zagreb, Arena dana 15.06.2017

    Oduševljena sam izvedbama slavnog umjetnika, virtuoza Andre' Rieu, orkestrom, vrhunskim solistima, prekrasnim izvedbama Straussa, romantičnim melodijama i posebnim obradama te duhovitim iznenađenjima. Teško je nešto izdvojit jer je svaka izvedba posebna, prepuna emocija, raj za dušu, bajka... Lijepo što postojiš Andre' Rieu!

O izvođaču

ANDRÉ RIEU RASPRODAO ZAGREBAČKU ARENU

Dva tjedna uoči nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini rasprodao najveću hrvatsku dvoranu

Koncertom 25. studenog 2022. u Areni Zagreb, André Rieu, četiri godine od izuzetno uspješnog nastupa, vraća se u Hrvatsku sa svojim Johann Strauss orkestrom po treći put u sklopu svjetske turneje..

Organizatorima i promoterima Star produkciji ne prestaju zvoniti telefoni i stizati mejlovi, traži se ulaznica više. Ovakva količina pozitivne energije među publikom koja ga željno iščekuje je nevjerojatna, a rezultirala je činjenicom da više nema nijedne ulaznice u prodaji!

“Poznata je činjenica koliki trud i optimizam André ulaže u pripreme svojih koncerata, ali i u odnos sa svojim orkestrom - upravo je "kralj valcera" klasičnu glazbu učinio dostupnom svima. Veseli nas što se nakon četiri godine vraćaju u zagrebačku Arenu kao i zbog iznimno velikog zanimanja ljudi.” – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.


***


Međunarodna superzvijezda André Rieu vraća se u Hrvatsku u 2022.

25. studenog 2022., Arena Zagreb

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021., od 11:00 na www.andrerieu.com i www.eventim.hr


André Rieu, nizozemski "Kralj valcera", koji je klasičnu glazbu učinio dostupnom svima, sa svojim Johann Strauss orkestrom ponovno će nastupiti u Zagrebu 25. studenog 2022., u sklopu svjetske turneje. Početkom prosinca Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra proslavili su povratak na pozornicu s 4 rasprodana koncerta u Lisabonu na kojima je bilo prisutno 48.000 posjetitelja. Publiku na koncertu u Zagrebu očekuje potpuno novi program, fantastične melodije iz svijeta filma, mjuzikla, opere i operete, ali i tradicionalna glazba.

“Dragi moji prijatelji u Hrvatskoj, jako sam sretan što mogu najaviti novi koncert u Zagrebu 25. studenog 2022. Moj orkestar i ja jedva čekamo da se sljedeće godine vratimo u vašu lijepu zemlju kako bismo s vama slavili nezaboravne večeri radosti, romantike, ljubavi i naravno fantastične glazbe. Napokon ćemo opet biti sretni zajedno! Nadamo se da se vidimo u studenom u Areni Zagreb. Ostanite zdravi I puno ljubavi iz Maastrichta!” – izjavio je Rieu.

André Rieu čvrsto vjeruje da je klasična glazba stvorena da u njoj svi uživaju. Njegov novi album “Happy Together” (CD/DVD) je upravo izašao i dostupan je, a slavi život, radost i sreću. Na njegovim koncertima naći ćete publiku kako se smije, plače, pjeva i pleše. Njegov besprijekoran način da očara svoju publiku od početka do kraja koncerta i učini klasičnu glazbu zabavnom i suvremenom, učinio ga je jednim od najvećih zabavljača našeg vremena, a njegovi koncerti mnogo su više od glazbe. Prekrasni kostimi, brojni međunarodni solisti, romantična svjetla i puno humora čine koncerte Andréa Rieua savršenom zabavom za cijelu obitelj.

Ulaznice su dostupne od petka, 10. prosinca 2021., od 11:00 na www.andrerieu.com i www.eventim.hr

ART TICKET

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH.

Kupac nema pravo na povrat novca sukladno sukladno čl. 86 st. 1 t. 12. Zakona o zaštiti potrošača.


Djeca do tri godine ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća ulaznicu.