Anđelka Prpić

Anđelka Prpić

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za Anđelka Prpić. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

ANĐELKA PRPIĆ SA MONODRAMOM  „ŠTA ME SNAĐE“ U SLAVONSKOM BRODU I ZADRU!


Konačno je i zadarska publika dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”. Anđelka Prpić  poklonit će se publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad zadobila nepodjeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!


Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.


Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere /najpoznatija po ulozi u seriji ANDRIJA I ANDJELKA / sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke. Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem 'da' izazovu, istakla je glumica.


Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.  Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...