Učitavanje...

ADRIA SUMMER FESTIVAL - Ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za ADRIA SUMMER FESTIVAL. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

ADRIA SUMMER FESTIVAL 2019 – osiguraj svoje mjesto na petom, jubilarnom glazbenom spektaklu na jugu Istre! Medulin / Riva / 18. – 20.07.2019.

Jedinstvena fuzija mega glazbenih zvijezda! The Dire Straits Experience, Parni valjak, Severina, Massimo, Petar Grašo, Prljavo kazalište…  

#samozabava #samoljubav #ASF2019

Tri dana vrhunskih izvođača – od dobro poznatih rock ritmova The Dire Straits Experiencea, Parnog Valjka i Prljavog kazalište, preko romantičnih stihova Massima i Petra Graše, do neponovljive Severine! Sve to na samo jednoj pozornici ovog ljeta u Medulinu.

Četvrtak 18.07.2019., kao prvi dan festivala sada već tradicionalno krenut će uz ritmove rocka. Svi ljubitelji dobrog starog rocka doći će na svoje kad začuju prve rifove poznatih stvari u izvedbi The Dire Straits Experiencea, a posjetitelje će na dolazak ovih vrhunskih glazbenika pripremiti slovenski bend Imset.

Drugi dan, petak, 19.07.2019., započinje domaćim snagama uz bend Sakramenski. Nastavlja se s dugogodišnjim miljenicima publike i njihovim legendarnim pjesmama svima omiljenim - Parnim valjkom! Za odličan provod na samom kraju večeri pobrinut će se kraljica estrade, ujedno prva i jedina dama Adria Summer Festivala –  Severina.

Subota, 20.07.2019. ostat će u znaku ljubavi uz neke od naših najvećih izvođača! Vrhunski Petar Grašo, Prljavo kazalište i Massimo – zvijezde su subotnje večeri uz koje će posjetitelji plesati i pjevati do jutarnjih sati! Adria Summer Festival ne bi bio isti ni bez duhovitog, spontanog i talentiranog Marija Petrekovića koji će i ove godine u Medulinu biti zadužen za podizanje atmosfere i vođenje cjelokupnog događanja.

Za dobru zabavu i ove godine u voditeljskom angažmanu pobrinut će se naš superduhoviti Mario Petreković!

Tri dana festivala održat će se na već provjerenoj lokaciji u blizini centra Medulina - na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu.

Sudeći po najavama slijedi još jedno ljeto koje će se pamtiti po Adria Summer Festivalu! Organizatori najavljuju dosad najveći broj izvođača i uvjerljivo najbogatiji program.

The Dire Straits Experience, Severina, Prljavo kazalište i druga jaka imena za 5. Adria Summer Festival

The Dire Straits Experience zvijezde su prve večeri petog Adria Summer Festivala koji će se kod starog mlina u Medulinu početi u četvrtak 18. srpnja, a večer će otvoriti slovenski Imset, najavljeno je na konferenciji za novinare na kojoj su govorili načelnik Medulina Goran Buić i organizatori festivala Sandro Želesko i Branko Percan.

U petak 19. srpnja nastupit će Severina, Parni Valjak i medulinska grupa Sakramenski, a u subotu 20. srpnja publiku će zabavljati Prljavo kazalište, Petar Grašo i Massimo Savić. Uz to, kako je prošle godine koncert Željka Joksimovića prekinulo nevrijeme, organizatori ove godine poklanjaju njegov besplatan koncert koji će se održati 27. srpnja.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada vaš omiljeni izvođač dolazi na eventim.hr

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka