ABBA SYMPHONIC

ABBA SYMPHONIC

Za više informacija i/ili sudjelovanje, prijavi se!

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za ABBA SYMPHONIC. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

ABBAmanija zahvatila Hrvatsku

ABBA SYMPHONIC REAL TRIBUTE SHOW

ZAGREB – KC DRAŽENA PETROVIĆA 13.04.2023.

ZADAR - VIŠNJIK 14.04.2023.

SPLIT – DVORANA GRIPE 15.04.2023.

#abbahrvatskaturneja

Novi koncerti ABBA SYMPHONIC turneje

ulaznice u prodaji od 26.01. u 10 sati na www.eventim.hrAbbamanija je zahvatila Hrvatsku!!! Nakon rasprodana 2 koncerta u Zagrebu, rasprodanog koncerta u Rijeci, te prepune dvorane u Varaždinu, ponosno najavljujemo nove koncerte ovog spektakularnog Abba Symphonic Real Tribute Showa!

S obzirom na opravdan i ogroman interes u Zagrebu te činjenici da se KD Lisinskog pokazao premalenim za sve fanove glazbe ovog legendarnog benda, novi koncert održati će se u KC Dražena Petrovića 13. travnja. Zadrani će najveće pop hitove Abbe slušati 14. travnja u dvorani Višnjik, a finale turneje su u splitskim Gripama 15. travnja!

ABBA kao globalni fenomen ne prestaje iznenađivati ni nakon pola stoljeća. Fanovi glazbe ovog legendarnog benda u Hrvatskoj, kao i u svijetu, prenose svoju ljubav s generacije na generaciju. Stoga ne čudi da su i u Hrvatskoj koncerti Abba Symphonic Real Tribute Showa ,koji autentično promoviraju glazbu ovih pop osvajača, rasprodani. Glazba kojom su se proslavili, „slatka i melankolična“, upravo je recept za dugovječnost i prolazak na svim testovima vremena jer uz sve današnje popularne pop pjesme lišene romantike i čarolije, ABBA budi u nama onu „Dancing Queen! I to naprosto nitko ne može osporiti.

Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Dva puta rasprodani koncert u Zagrebu i rasprodani koncert u Rijeci, te prepuna dvorana u Varaždinu privući će sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka i mjuzikla Mamma Mia upoznati s stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU. Kada zasvira „Waterloo“ uz pratnju simfonijskog orkestra, dvorana se diže na noge i do kraja koncerta nitko ne sjedi. Snaga koju ima ovaj Show leži u vrhunskoj interpretaciji, glazbenom putovanju u neka jednostavnija vremena puna blještavila i scenskom nastupu nabijenom nevjerojatnom energijom.Koncert posvećen švedskoj grupi ABBA koja ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.

Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!


Skupina ABBA je u razdoblju od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u svjetske rekordere.

Slavni članovi ABBE su bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glazbenoj sceni pojavili su se putem natjecanja za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom Waterloo, a njihov je uspon započeo 1975. godine s pjesmom S. O. S.. Na svjetski vrh ih je lansirala pjesma Mamma Mia gdje su ostali narednih godina, stvarajući vojsku obožavatelja koji su ljubav prema ABBI prenosili i na nove generacije. Izdali su osam originalnih albuma i izdali ih u rekordnim nakladama. ABBA još danas osvaja publiku na televiziji, radiju i naravno s vrlo popularnim filmom Mamma Mia.


Doživite glazbu legendarne ABBE 13. travnja 2023. u KC Dražen Petrovića u Zagrebu, 14. travnja u Višnjiku u Zadru te 15. travnja u splitskim Gripama.

Ulaznice u prodaji od 26.01. putem web stranice www.eventim.hr .