ABBA SYMPHONIC

ABBA SYMPHONIC  - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Bez ocjene

Trenutno nema Fan Reporta za ABBA SYMPHONIC. Budi prvi koji će napisati Fan Report

O izvođaču

ABBA SYMPHONIC Real Tibute Show, koncert za koji se tražila ulaznica više ponovno u Hrvatskoj 🎸👩‍🎤

✅ 27.1.2023. RIJEKA, Centar Zamet

✅ 28.1.2023. VARAŽDIN, Arena Varaždin

✅ 29.1.2023. ZAGREB, Lisinski

🔖 Početak prodaje ulaznica je u srijedu, 16.11. u 10.00 na online i prodajnim mjestima #EventimHr

💥 ABBA SYMPHONIC Real Tibute Show ponovno dolazi u Hrvatsku! Nakon zagrebačkog koncerta koji se rasprodao u samo nekoliko dana, ovi talentirani glazbenici kreću na mini hrvatsku turneju. Tako će posjetiti riječki centar Zamet 27. siječnja, a Arenu u Varaždinu već drugi dan, 28. siječnja. Na staro mjesto vraćaju se 29. siječnja, u KD Vatroslava Lisinkog u Zagrebu gdje su nedavno držali publiku na nogama više od dva sata, a na bis su izašli čak četiri puta. 🎤🧑‍🎤

💥 Najveći hitovi ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu! 🥁💃

💥 Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu. Rasprodani koncert u Zagrebu privukao je sve generacije, od mladih koji su putem Tik Toka upoznati s stvaralaštvom ovog legendarnog benda do starije generacije koja je odrastala i prve plesne korake napravila upravo uz ABBU. 💃🕺U dvosatnom koncertu prošli su kroz najveće ABBA hitove i tako, zajedno s euforičnom publikom, odali počast jednom od najvećih bendova na svijetu. S obzirom na to da su nekoliko puta pozvani na bis i zagrebačka publika se nije htjela rastati od emocija koje je prizvala užarena atmosfera, s veseljem očekujemo još jedan koncert u Zagrebu. A da ne bi samo Zagrepčani uživali u glazbenom umijeću ovih sjajnih glazbenika, orkestar i bend dolaze po prvi put u Rijeku i Varaždin.

💥 Koncert posvećen švedskoj grupi ABBA koja ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i drugih, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE.

Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!