Učitavanje...

Trenutno ne postoje priredbe traženog izvođača.

Primite obavijest o dostupnosti ulaznica

Ne propustite gostovanje 2CELLOSA u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!

Potvrđivanjem pretplate, pristajete na Uvjeti korištenja i Izjava o zaštiti osobnih podataka


4 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
 1. Fan Report

  1Celo u dana 15.11.2017

  Dobar Vam dan, 2Cellos! Ja sam Anteo Blažević i Vaš sam fan. Prvi put sam vas gledao na Poreč Majoru 2014. god, a ovog ljeta sam bio na vašem koncertu u Puli. Zbog vas sam se odlučio za violončelo. Već 4 godine ga sviram. Moj učitelj mi je rekao da je išao sa Stjepanom Hauserom na Akademiju. Ja sam Vaš najveći fan. 1Celo
 2. Show must go on!

  Elena u Split dana 01.01.2018

  Hello!! I'm only planning to come to concert 03.16.2018 in Split, it's my wish to watch ur concert in real and it's destiny because I will come to Croatia from Russia to my loved man exactly in time, when u are rarely will make concert there. So for me and my man it's best gift to see ur show!! Oh, I'm so excited!! Wish u to be healthy and happy to come to Split and make best concert ever!! See u! :)
 3. Osvrt

  Petar Augustin Vrdoljak u dana 24.01.2018

  Bok dečki, Cello sam učio u glazbenoj školi Vatroslav Lisinski od 1978. do 1985. pod budnom paskom prof. Feđe Prašelja, nakon što sam prvo malo probao violinu kod prof. Senečić :-) Divno je to što radite, i za promociju instrumenta kao i za promociju Hrvatske. Samo nastavite tako, nebo je limit! Srdačan pozdrav, Petar.
 4. split

  danny u spaladium dana 09.02.2018

  i was at the concert Elton John in prague in the vip 3 years ago , invited by my partner,and there you guys,2cellos.i meet elton john at the after party,only great great words he had for you, prague rocked hard that nite,im hoping the same in split 16 march, ill be there celebrating my birthday,,

O izvođaču

Stjepan Hauser i Luka Šulić potpisali su 12. travnja 2011. ugovor sa Sony Music Entertainment/Sony Masterworks koji zastupa Menart. Najavljeno je snimanje albuma koji bi trebao imati 11 ili 12 pjesama, obrada svjetski poznatih hitova u njihovoj izvedbi na violončelima. “Smooth Criminal” će biti ujedno i prvi singl, a uskoro će biti i na iTunesima.

Turneju s Eltonom Johnom započeli su 8. lipnja 2011. u Cardiffu, nakon čega su poručili: „- Bilo je fenomenalno!!! Super nam je na turneji družiti se s Eltonom i ostatkom benda, odmah su nas prihvatili kao da se znamo već godinama i naravno, velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom! Elton je oduševljen i već nas je pozvao na put oko svijeta nakon ove europske turneje u slijedećih par mjeseci! To uključuje njegove velike spektakle u Las Vegasu - Caesars Palace, Rock in Rio, Woodstock, ...). Također, u Americi ćemo promovirati naš CD svirajući gotovo sav repertoar sa CD-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! Stvarno nevjerojatna stvar za nas na početku karijere! Da nam je spreman pomoći na takav način, puno govori o njegovoj velikodušnosti! Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu!”

Od 16. lipnja 2011. u prodaji se nalazi prvi CD Luke Šulića i Stjepana Hausera. Na objavljenom su se CD-u između ostalih našle i violončelističke inačice iz Tarantinova Paklenog šunda, ali i obrade uspješnica Kurta Cobaina i Stinga.

izvor: http://hr.wikipedia.org/wiki/Stjepan_Hauser