Učitavanje...

Slobodne SOULFLY ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za SOULFLY. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
SOULFLY
Vintage Industrial Bar
03.07.2018.

Max Cavalera vraća se u Zagreb na promotivnom ciklusu novog studijskog Soulfly albuma, čiji se izlazak očekuje ovog ljeta. Max je u Zagrebu i Hrvatskoj rado viđen gost, nastupao je s raznim bandovima nebrojeno puta, a posljednji dolazak u Zagreb na Return to Roots turneji, u jesen 2016., rezultirao je rasprodanom Tvornicom kulture danima uoči koncerta.
Novi Soulfly album Max opisuje kao "Tribal thrash death" i povratak soundu koji je Sepultura svirala na Chaos SD albumu.

Posebna zanimljivost ovog koncerta su izuzetno jeftine cijene ulaznica za band ovakvog kalibra. Tako će early bird u prodaju krenuti po cijeni od samo 70 kn, u četvrtak 10.05. Od 27.05. cijena će iznositi 80 kn, a na dan koncerta, ako ih ostane, biti će 100 kn. Ujedno će ovo kapacitetom biti i najmanji prostor u kojem je Max kod nas nastupao, te će u prodaju biti pušteno samo 450 ulaznica.

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Soulfly je heavy metal sastav osnovan 1997. u Arizoni. Njegov frontmen je Max Cavalera, bivši pjevač i osnivač brazilskog metal sastava Sepultura. Uz njega, originalnu postavu su činili bivši bubnjar Thorna i Nausee, Roy Mayorga iz New Yorka, gitarist Jackson Bandeira, te basist Marcello Dias.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Prvi saznajte kada SOULFLY dolazi na eventim.hr