Učitavanje...

Slobodne Solstafir ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Solstafir. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

SOLSTAFIR
SPECIJALNA GOŠĆA: MYRKUR
TVORNICA KULTURE
SUBOTA, 2. PROSINCA 2017.

Islandske metal legende Solstafir po prvi puta će posjetiti Hrvatsku 2. prosinca na nastupu u zagrebačkoj Tvornici kulture.


Posebnu težinu zagrebačkom nastupu daje i izbor predgrupe; Solstafiru će se naime pridružiti Myrkur, one-woman black metal projekt dankinje Amelie Bruun. U izrazito muškom i ekstremnom svijetu black metala, pojava Myrkur pravo je osvježenje i danas predstavlja jednu od zanimljivijih pojava u svijetu žestoke glazbe. I ona će u Zagrebu promovirati novo izdanje, album “Mareridt” koji će biti objavljen u rujnu.

I za Solstafir i za Myrkur koncert u Tvornici kulture biti će premijerno predstavljanje hrvatskoj publici.

Ulaznice
Prodaja ulaznica po cijeni od 100 kn kreće u ponedjeljak, 31. srpnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 120 kn.

 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 5 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Solstafir postoje od sada već davne 1995. i kroz godine su gradili svoj zvuk od početnog black metala prema današnjem post metal zvuku, koji je na trenutke primjereniji prvacima post rocka poput Mogwai ili Explosions in the Sky, nego što je nekim metal bandovima. Uz velika priznanja kritike od samih početaka s vremenom su na svoju stranu pridobivali i publiku, pa su danas jedan od najtraženijih bandova na metal i festivalima žestokog zvuka diljem svijeta. Specifičnim izričajem i fantastičnim live nastupima Solstafir su se izdvojili iz mase žanrovski sličnih bandova i postali predvodnici scene, dohvativši konačno i ozbiljnije diskografske tiraže.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Solstafira u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!