Učitavanje...

Slobodne Roger Waters ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Roger Waters. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

GENIJALNI ROGER WATERS VRAĆA SE U ZAGREB!

Zagrebačka će Arena 6. svibnja 2018. ugostiti kreativnog vizionara Pink Floyda

 

Zagreb, 26.09.2017. - Nakon punih sedam godina  suosnivač legendarnih Pink Floyda i kreativni genij Roger Waters vraća se u zagrebačku Arenu još jednom oduševiti ljubitelje istinskog, dobrog, klasičnog rocka i vizualnog spektakla. Turneja nazvana Us + Them (Mi + Oni) započela je ovoga svibnja u Sjevernoj Americi gdje će do kraja listopada ovaj vitalni 74-godišnjak »odraditi« 61 u potpunosti rasprodan koncert kao da mu je, u najmanju ruku, 30-ak godina. Turneju početkom iduće godina nastavlja u Australiji nakon koje ga s nestrpljenjem očekujemo i u Zagrebu.

Turneja Us + Them show je u pravom smislu riječi. Nazvana prema pjesmi s The Dark Side of The Moon, trećeg najprodavanijeg albuma svih vremena, obuhvaća djela s Floydovih The Dark Side of The Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here, po mnogima među najboljim rock albumima ikad. Trosatni spektakl uključuje i nove uratke ove ikone klasičnog rocka s Is This the Life We Really Want?, albuma koji je svjetlo dana ugledao ovoga lipnja. Jedne u nizu pjesama s novog albuma koje izvodi na turneji - Picture That i Déjà Vu – uvjerljivo pričaju o ratu kroz prizmu njegova odrastanja nakon gubitka oca u Drugom svjetskom ratu sa samo pet godina, uz pomalo zastrašujuće prizore bombi koje padaju na pokretne mete.

Dronovi, laseri, grafičke i video projekcije koje prate naraciju pjesama na ogromnom high-res ekranu nastavljaju vizualno spektakularnu priču započetu 2010. na turneji The Wall u sklopu koje smo ga imali prilike vidjeti u Zagrebu. Međutim, ovaj je show produkcijski puno bolji i napredniji od prethodnog te predstavlja the best of cjelokupne Watersove karijere. Njegove izvedbe uživo mnogi opisuju kao iskustvo za sva osjetila koje spaja vrhunsku audio-vizualnu produkciju i quad zvuk koji ostavlja bez daha (i toliko je specifičan za glazbu 1970-ih). 

»Zaboravite sva unaprijed stvorena mišljenja o njegovu live nastupu -  zidovi, »napuhanci«, laseri, svinje – i znajte da je njegova posljednja extravaganza, prigodno nazvana Us + Them Tour, još jedno međuzvjezdano iskustvo koje će srušiti vaše Snapchatove, vaše Instagrame, vaše Facebooke, što god imali. Waters je još jednom priredio kompletno transformirajući doživljaj koje će još više nadograditi kvalitetu njegova opusa. Pruža toliko toga što te jednostavno u potpunosti obuzme«, piše Consequence of Sound, online publikacija iz Chicaga.

Upravo to nudi i ova turneja čije će višemjesečno planiranje zagrebačku publiku zasigurno povesti  na novo nezaboravno Watersovo glazbeno putovanje. Osim toga, prema nedavnim najavama ovo bi trebala biti Watersova posljednja turneja u skopu koje će izvoditi pjesme Pink Floyda pa stoga nikako ne bi trebalo propustiti ovaj show.  Vidimo se u svibnju u Areni!


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Ne preporuča se osobama mlađima od 14 godina.



Roger Waters (6. rujna 1943., Great Bookham, Cambridge), rock glazbenik, tekstopisac i skladatelj.

Najpoznatiji je po svojoj bogatoj karijeri u glazbenoj skupini Pink Floyd od 1965.-1985. kao njihov glavni tekstopisac od 1968., jedan od glavnih pjevača (skupa s Davidom Gilmourom), bas gitarist i glavni zvučni programer.

 

Diskografija

Za njegove radove s grupom Pink Floyd, vidi Pink Floyd diskografiju između 1967. i 1985.

(1970) Music from "The Body" - filmska glazba; suradnja s Ronom Geesinom.

(1984) The Pros and Cons of Hitch Hiking

(1986) When the Wind Blows - filmska glazba

(1987) Radio K.A.O.S.

(1990) The Wall Live in Berlin

(1992) Amused to Death

(2000) In the Flesh Live - live

(2003) Flickering Flame: The Solo Years Vol. 1 - kompilacija

(2005) Ça Ira - opera u tri čina

(2005) Ca Ira (Francuska verzija)

(2005) To Kill The Child / Leaving Beirut

Preuzeto s: https://hr.wikipedia.org/wiki/Roger_Waters


Video snimke

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Roger Watersa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!