Učitavanje...

Slobodne Roger Waters ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Roger Waters. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Zlatni paket uključuje:

- Jedna ulaznica za premium poziciju u prvih deset redova
- Limitirano izdanje litografije turneje Us+Them
- Litografija turneje koje je dizajnirao sam Roger Waters
- Svaki set litografije je ručno numeriran i dolazi sa službenom potvrdom o autentičnosti
- Ekskluzivni Roger Waters promotivni artikli
- Uključujući vremensku kapsulu dizajniranu isključivo za kupce Ultimate & Gold paketa
- Plastificirana suvenir-akreditacija Roger Waters turneje s vrpcom
- Doček domaćina na zasebnom VIP ulazu

Kupnjom Zlatnog i Brončanog paketa, kupac je suglasan sa slanjem svojih podataka (ime, prezime, adresa, e-mail adresa i broj mobitela) trećoj strani, tj. VIP Nationu. Eventim d.o.o. će podatke poslati trećoj strani (VIP Nationu) isključivo kako bi kupac bio na vrijeme obaviješten o načinu preuzimanja i ostvarivanja stavki navedenih u opisima Zlatnog i Brončanog paketa. VIP Nation će kupce obavijestiti najkasnije tjedan dana prije službenog početka priredbe.

 

Organizator događaja:
NuCoast Concerts d.o.o.
Zagreb (Grad Zagreb)
Zelenjak 68
OIB: 21776473121

Roger Waters (6. rujna 1943., Great Bookham, Cambridge), rock glazbenik, tekstopisac i skladatelj.

Najpoznatiji je po svojoj bogatoj karijeri u glazbenoj skupini Pink Floyd od 1965.-1985. kao njihov glavni tekstopisac od 1968., jedan od glavnih pjevača (skupa s Davidom Gilmourom), bas gitarist i glavni zvučni programer.

 

Diskografija

Za njegove radove s grupom Pink Floyd, vidi Pink Floyd diskografiju između 1967. i 1985.

(1970) Music from "The Body" - filmska glazba; suradnja s Ronom Geesinom.

(1984) The Pros and Cons of Hitch Hiking

(1986) When the Wind Blows - filmska glazba

(1987) Radio K.A.O.S.

(1990) The Wall Live in Berlin

(1992) Amused to Death

(2000) In the Flesh Live - live

(2003) Flickering Flame: The Solo Years Vol. 1 - kompilacija

(2005) Ça Ira - opera u tri čina

(2005) Ca Ira (Francuska verzija)

(2005) To Kill The Child / Leaving Beirut

Preuzeto s: https://hr.wikipedia.org/wiki/Roger_Waters


Video snimke

Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Roger Watersa u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!