Učitavanje...

Slobodne Plavi orkestar ulaznice

Bez ocjene

Napišite Fan Report

Trenutno nema Fan Reporta za Plavi orkestar. Budi prvi koji će napisati Fan Report


O izvođaču

Najveća koncertna atrakcija u regiji Plavi orkestar na turneji 'Everblue'  06. listopada u varaždinskoj Areni!

Ulaznice za nastup Plavog orkestra 06. listopada u varaždinskoj Areni mogu se nabaviti putem stranice www.eventim.hr!

Turneja koja je trijumfalno počela kod Vječne Vatre u Sarajevu, nastavila se na beogradskom ušću i Zürichu i sve ih rasprodala, te u istom tempu nastavila u Ljubljani i Zagrebu. Do sada je na turneji Everblue Plavi orkestar gledalo je više od 150 000 ljudi.
Atmosfera koja prati turneju Everblue podsjeća na osamdesete kada je za grupom Plavi Orkestar vladala nesvakidašnja euforija.

Ne propustite koncert koji će bez sumnje ispuniti varaždinsku Arenu do zadnjeg mjesta!


Djeca do 7 godina ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

 

Plavi orkestar je jedan od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Osnovan je u Sarajevu 1983. godine u okviru pokreta „New primitivs", zajedno sa "Zabranjenim pušenjem" i Elvisom J. Kurtovićem. Članovi su Saša Lošić (vokal), Mladen Pavičić (gitara), Admir Ćeramida (bubnjevi), Samir Ćeramida (bas gitara) i Saša Zalepugin (gitara)

Do sada su izdali 8 albuma, prodanih u 5 milijuna primjeraka te održali više od 1.500 koncerata. Najveći broj koncerata se održao u zemljama bivše Jugoslavije, Švedskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Poljskoj i mnogim drugim državama.

Karijeru "Plavog orkestra" obilježili su veliki hitovi, poput antologijskih pjesama: Suada, Kaja, Bolje biti pijan nego star, Sava tiho teče, Zelene su bile oči te, Kad mi kažeš paša, Simpatija, Ako su to samo bile laži, Odlazim, kao i mnoge druge.

Rad grupe je bio više puta nagrađivan.


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Plavog orkestra u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!