Učitavanje...

Slobodne Jason Derulo ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Jason Derulo

    Karla u Arena Zagreb dana 30.04.2018

    Rođen Jason Joel Desrouleaux, postao je poznat po svom dvostrukom platinastom hitu, " Whatcha Say ", koji uzorci glume Imogen Heap pjesmu " Hide and Seek ". Radio je kao tekstopisac za umjetnike poput Birdmana . Prije slave Studirao je operu i balet u Dillardovom centru za umjetnost i počeo pisati pjesme za Diddy i Danity Kane kada je imao šesnaest godina. Trivijalnost Izdavao je svoj drugi album, Future History, 2011. godine i dosegao je # 1 na UK R & B Charts. Obiteljski život Bio je u dugoročnom odnosu s Jordin Sparks, ali par se je odvojio 2014. godine. Povezano s Zaradio je svoju prvu priliku u glazbenoj industriji pisanjem i proizvodnjom pjesama za Lil Wayneovu diskografsku kuću.

O izvođaču

VIP UPGRADE paket uključuje:

• Upoznavanje sa Jasonom Derulom

• Fotografiranje sa Jasonom Derulom

• Fotografija ili suvenir sa Jasonovim potpisom

• Laminirana akreditacija

 

Kupci kupnjom ulaznica pristaju na slanje podataka trećoj strani, tj. Tvrtki Star produkcija d.o.o.


Podaci (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj tvrtki isključivo kako biste ostvarili i preuzeli sve stavke iz navedenog paketa te se neće koristiti u druge svrhe.

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac te plesač. Dosad je u svojoj karijeri prodao više od 30 milijuna singlova, a pjesme „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head“ i „Whatcha Say“ su ostvarile platinasto izdanje.

Njegov novi album „777“ izlazi 2018 godine kada će krenuti i svjetska promotivna turneja koja će obići Zagreb.

Jason Derulo je imao nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“)

Kao utjecaje navodi Michael Jacksona, Elvis Presleya, Madonnu, Princea, Ushera i Justin Timberlake.

Diskografija:

Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite - Jason Derulo prvi put u Hrvatskoj! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve o koncertu i prodaji ulaznica!