Učitavanje...

Slobodne Jason Derulo ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Jason Derulo

    Karla u Arena Zagreb dana 30.04.2018

    Rođen Jason Joel Desrouleaux, postao je poznat po svom dvostrukom platinastom hitu, " Whatcha Say ", koji uzorci glume Imogen Heap pjesmu " Hide and Seek ". Radio je kao tekstopisac za umjetnike poput Birdmana . Prije slave Studirao je operu i balet u Dillardovom centru za umjetnost i počeo pisati pjesme za Diddy i Danity Kane kada je imao šesnaest godina. Trivijalnost Izdavao je svoj drugi album, Future History, 2011. godine i dosegao je # 1 na UK R & B Charts. Obiteljski život Bio je u dugoročnom odnosu s Jordin Sparks, ali par se je odvojio 2014. godine. Povezano s Zaradio je svoju prvu priliku u glazbenoj industriji pisanjem i proizvodnjom pjesama za Lil Wayneovu diskografsku kuću.

O izvođaču

JASON DERULO – svjetska glazbena senzacija prvi put u Hrvatskoj

 U sklopu turneje „777 WORLD TOUR“ u Hrvatskoj nastupa megapopularni američki pjevač, koji je sa svojim hitovima osvojio publiku diljem svijeta

 

Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac i plesač kojeg uz izuzetan talent, prati i nevjerovatna radna etika. 11 platinastih singlova prodanih u preko 50 milijuna primjeraka i tri milijarde YouTube pregleda, smjestili su Derula u najuži krug vodećih svjetskih glazbenika današnjice.

I dok je svjetska promotivna turneja, pod nazivom „777 WORLD TOUR“ u sklopu koje će 27. listopada u organizaciji Star produkcije posjetiti i Zagreb, već krenula, njegovi obožavatelji diljem svijeta željno iščekuju novi album „777“, koji samo što nije izašao. Derulo obećava da će upravo taj album biti muzički najzrelije izdanje do sada i novi smjer za njega. Novi album će ujediniti pjesme koje pozivaju da plešete, ali i one koje pokazuju i vrlo emotivnu, ranjivu stranu Jasonovog izričaja vodeći nas kroz priče iz njegovog osobnog života.

U svojoj biografiji Derulo ima zabilježeno nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“). Na dugačkom popisu zvijezda s kojima je surađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi. Brojni suradnici ističu da Derulo na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pjesama za koje poslije nema mjesta na njegovim albumima.

Diskografija:
Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, ali uz pratnju koja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, ali sjede roditelju u krilu.
Prema zakonu sve osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Jedna punoljetna osoba  može biti odgovorna za do 5 maloljetnika.

Novost u ponudi EVENTIM.HR – ART TICKET!
ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.


Jason Joel Desrouleaux, poznatiji kao Jason Derulo, američki je R&B, hip hop i pop pjevač, tekstopisac te plesač. Dosad je u svojoj karijeri prodao više od 30 milijuna singlova, a pjesme „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head“ i „Whatcha Say“ su ostvarile platinasto izdanje.

Njegov novi album „777“ izlazi 2018 godine kada će krenuti i svjetska promotivna turneja koja će obići Zagreb.

Jason Derulo je imao nekoliko uspješnih suradnji, prvenstveno s Nicki Minaj, na pjesmi „Swalla“, i Pitbullom na njegovom albumu „Climate Change“ (pjesma „Educate Ya“)

Kao utjecaje navodi Michael Jacksona, Elvis Presleya, Madonnu, Princea, Ushera i Justin Timberlake.

Diskografija:

Jason Derulo (2010)
Future History (2011)
Tattoos (2013)
Talk Dirty (2014) (US re-issue of Tattoos)
Everything Is 4 (2015)
777 (2018)


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite - Jason Derulo prvi put u Hrvatskoj! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve o koncertu i prodaji ulaznica!