Učitavanje...

Slobodne David Garrett ulaznice

Filtrirajte pretragu

location

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Katarina Novak

    Katarina Novak u Beč dana 23.04.2017

    Explosive show je fantastičan (dva puta sam prisustvovala Explosive showu u Beču), David Garrett je vrhunski umjetnik, njegov band i prateći ansambl su također sastavljeni od vrhunskih umjetnika. Garrett je sjajan violinist i sjajan showman! Nezaboravan događaj! Presretna sam što Garrett (ponovo!) dolazi u Hrvatsku, nakon što je davne 2001. sudjelovao na Dubrovačkim ljetnim igrama u sklopu koncerata komorne glazbe kao izvrstan dvadesetjednogodišnji violinist!

O izvođaču

Nova glazbena senzacija na pomolu – u zagrebačku Arenu stiže violinist David Garrett
 
U sklopu turneje „Explosive“ u Hrvatskoj 13. listopada nastupa svjetski priznati glazbenik, koji je vještinom i talentom osvojio koncertnu publiku diljem svijeta

 

Nakon zvijezda kao što su Rod Stewart, Andrea Bocelli i Andre Rieu, organizator Star Produkcija za jesen sprema nove glazbene poslastice! Prva na red stiže u listopadu, kada će u sklopu turneje Explosive u Zagrebu nastupiti njemačko-američki violinist David Garrett. Iako ovo nije njegov prvi nastup u Zagrebu, jedan od najpoznatijih glazbenika mlađe generacije prvi će put publici predstaviti novi glazbeni izričaj:
 
„Ono po čemu je Garrett najpoznatiji je kombinacija karizme rock zvijezde i fantastičnog talenta te ga često opisuju kao izvođača klasične glazbe koji zamagljuje granice između Mozarta i Metallice. Iznimno nam je drago što ćemo ga dovesti u Hrvatsku te ne sumnjamo da će domaća publika prepoznati čaroliju različitih glazbenih žanrova u izvedbi jednog impresivnog umjetnika“ – poručuje direktor Star produkcije Alen Ključe.
 
Nadimak „vražji violinist“ Garrett je zaslužio kako izvanrednom vještinom, tako i svojom izvedbom naslovne skladbe za biografski film o najslavnijem virtuozu na violini svih vremena Paganiniju. Od svog prvog nastupa s Hamburškom filharmonijom u dobi od samo 11 godina, kada mu je njemački predsjednik Richard von Weizsäcker poklonio prvu Stradivarius violinu, do danas prodao je više od tri milijuna albuma i diljem svijeta osvojio čak 23 zlatnih i 16 platinastih nagrada. U četvrt stoljeća karijere održao je više od 1.500 koncerata, a među njegove vjerne obožavatelje ubrajaju se i britanska kraljica Elizabeta, bivši američki predsjednik Barack Obama, njemačka kancelarka Angela Merkel i mnogi drugi. Dva puta je uspio postaviti svjetski rekord u brzini sviranja violine – 2008. i 2010. godine u emisiji Guiness World Records za 66,56, odnosno 65.26 sekundi bez greške je odsvirao “Bumbarov let” Nikolaja Rimskog-Korsakova. Također je i slavljeni kompozitor – za album povodom aktualne turneje skladao je čak 11 vlastitih kompozicija.
 
Ovo su samo neke od najzanimljivijih činjenica iz života i karijere Davida Garretta. Uvjerite se u njegovu karizmu na licu mjesta i na vrijeme rezervirajte ulaznice koje će zbog zahtjevne produkcije biti u ograničenom broju! 

Djeca do 5 godina ne plaćaju ulaznicu, ali sjede roditeljima u krilu.


U PONUDI - ART TICKET!

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.

David Garrett, svjetska glazbena senzacija i rekorder u brzini sviranja na violini uskoro će u sklopu svjetske turneje „Explosive“, a u suradnji sa Star produkcijom, po prvi put nastupiti u Hrvatskoj, točnije u Areni Zagreb. (Ljubljani, točnije u Stožicama)

Zahvaljujući milijunima obožavatelja širom svijeta, do sada je prodao milijune ulaznica i zaradio 23 zlatne i 16 platinastih nagrada od Hong Konga do Njemačke, Meksika, Tajvana, Brazila, Singapura it. David Garrett kombinira karizmu rock zvijezde s vrstom virtuoznosti urođenim samo najboljim instrumentalistima našeg vremena. Njegov izuzetan, višestruki talent uočen je rano: kao dječje čudo, postao je najmlađi umjetnik ikada koji je potpisao s prestižnim Deutsche Grammophonom u dobi od samo 13 godina. Kao dijete radio je s legendama kao što su Zubin Mehta, Claudio Abbado i Yehudi Menuhin.

1999. godine preselio se u New York kako bi pohađao svjetski poznatu školu Juilliard gdje mu je mentor bio Itzhaka Perlmana. Nakon što je diplomirao, David je nastavio raditi s najizvrsnijim dirigentima u klasičnom području kao što su Zubin Mehta, Christoph Eschenbach, Riccardo Chailly i Andrés Orozco-Estrada. Danas nastupa s najznačajnijim orkestrima kao što su Wiener Symphoniker, London Philharmonic Orchestra, Filharmonija della Scala, RAI Torino, Accademia di Santa Cecillia i Izraelska filharmonija.

Juilliard mu nije samo pomogao da njeguje svoje već nepobitno mjesto u klasičnom svijetu već je tamo postavio temelje za „crossover“ karijeru, spajajući prvi put Beethovena i Mozarta sa The Beatlesima i Michael Jacksonom.