Učitavanje...

Slobodne Boris Štok ulaznice

1 dostupnih Fan Reporta

Napišite Fan Report
  1. Don`t stop singing

    Marija u dana 25.07.2018

    Borisa sam prvi put gledala 25.7.2018., na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku gdje je nastupio kao predgrupa LP. LP je bila odlična ali meni osobno je Boris otkriće večeri...od 25.7. stalno mi pjeva :-)

O izvođaču

LAA PREDSTAVLJA:
BORIS ŠTOK
TVORNICA KULTURE
PETAK, 26. LISTOPADA 2018.

Riječki glazbenik Boris Štok vraća se u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak, 26. listopada.

Ulaznice po cijeni od 45 kn u prodaji će se naći od srijede, 20. lipnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 6 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.

Suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr u kojoj djeluje kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal. Sa grupom svira sve vodeće festivale i klubove u regiji, snima tri albuma: “Quasarr”, “Propaganda” (Menart) i “Sjene” (Croatia records), te izdaje singlove koji su osvojili vrhove radijskih top ljestvica: “Ti”, “Arpeggio/Vrati mi”, “Propaganda”, “Sjene”, “Ljubav” i brojne druge.

Pjesma “Ljubav” u kojoj gostuje Josipa Lisac dobila je nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

2008. godine sa Vedranom Križanom osniva projekt “Manofon”, te izdaje dva albuma “Tv um” i “2” (Menart). Prvi singl “Ovisnik, zvuk” postaje hit godine na Otvorenom radiju i osvaja vrhove radio ljestvica. Grupa izdaje još mnoge zapažene sinlove poput: “Ono što već znam” , “Ti bi to”, “Trag”, itd.

Surađivao sa brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima, kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe: Josipa Lisac, Mrle & Ivanka, Henry Radanović, grupa Rivers, Marko Tolja, Zoran Predin, grupa Nola, te brojni drugi.

Preuzeto 22.9.2017.: https://borisstok.com/bio/


Alarm za ulaznice

Primajte obavijesti o budućim događajima i događanjima.

Ne propustite gostovanje Borisa Štoka u regiji! Pretplatite se na Ticket Alarm i putem e-maila saznajte sve novosti o izvođaču!