Učitavanje...

Dostupni voucheri

Detalji vouchera

Pridruži se Diners Clubu. Bez papira. 100% digitalno.

Želim Diners

Klikni na Želim Diners. Popuni obrazac i dovrši unos svojih podataka u ECC mobile aplikaciji. Kartica može biti tvoja i to bez plaćanja članarine za 1. godinu korištenja. Nakon odobrenja kartice, dobivaš i 100 kn vrijedan darovni bon Eventima koji možeš iskoristiti za kupnju ulaznica po svom izboru.

 

 

__________________________________

Kupnja Eventim voucher / poklon bona je jednostavna i kupujete ga kao i bilo koji događaj u našem web shopu.

Poklon bon možete pregledati u vašem korisničkom računu. U pregledu vaših kupnji, klikom na ISPIS (treća ikona s lijeva) dolazite do stranice na kojoj ćete klikom na DOWNLOAD PDF ULAZNICE otvoriti svoj PRINT@HOME poklon bon.


Korištenje poklon bona na eventim.hr je vrlo jednostavno: odaberite i stavite ulaznice u košaricu, odaberite način dostave i zatim u polje IMATE LI VOUCHER? unesite kod poklon bona i kliknite na strelicu.

U slučaju da poklon bon ne pokriva cijeli iznos narudžbe ostatak možete platiti kreditnom ili debitnom karticom. U slučaju da je vrijednost poklon bona veća od iznosa narudžbe, ostatak možete koristiti pri sljedećoj kupnji.

Vrijednost i trajanje voucher POKLON BONA provjerite OVDJE

Uvjeti korištenja:

- bon se ne može isplatiti u gotovini

- poklon bon vrijedi SAMO za događaje u HRVATSKOJ

- poklon bon je valjan do isteka datuma otisnutog na potvrdi (godinu dana od datuma kupnje)

- poklon bon se ne smije preprodati

- možete iskoristit samo jedan promotivni poklon bon po narudžbi

- u slučaju otkazivanja priredbe, za ulaznice kupljene Eventim poklon bonom, povrat novaca se vrši na tekući račun kupca ulaznice.

Razveselite svoje najbliže i prijatelje s POKLON BONOM koji se može iskoristiti za niz događaja u našoj ponudi. Odlična ideja za poklon!