Novosti

Obavijest: Planica 2020.-2021.

Povrati i zamjene ulaznica

datum i vrijeme događaja 13 tra

Sukladno obavijesti koju smo zaprimili od organizatora, u nastavku šaljemo podatke o mogućnosti povrata za ulaznice za FIS Svjetsko prvenstvo na Planici koje se trebalo održati u ožujku i prosincu 2020., kao i za netom završeno Svjetskom prvenstvo u skijaškim skokovima (ožujak 2021.):


U skladu s važećim zakonskim regulativama, kupci povrat sredstava mogu zatražiti za ulaznice za natjecanja u prosincu 2020. i ožujku 2021. na prodajnim mjestu na kojem su ulaznice kupljene. Ako su ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr.


U skladu s člankom 65. Zakona o utvrđivanju interventnih mjera za suzbijanje epidemije COVID-19 i ublažavanju njihovih posljedica za građane i gospodarstvo (ZIUOOPE; Službeni glasnik RS, br. 80/2020), kupci koji još uvijek imaju ulaznice za ožujak 2020. svoje ulaznice mogu zamijeniti za ulaznice za Svjetsko prvenstvo u skijaškim skokovima Planica 2022 (kada one budu dostupne) ili izabrati izdavanje kreditnog vaučera u visini cijene ulaznice te u roku od 14 dana od isteka 24 mjeseca od dana izdavanja vaučera zatražiti povrat sredstava od organizatora događaja.


Za dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na info@eventim.hr.