Novosti

Event.info: Aco Pejović, 11.02.2023., Arena Zagreb

O ulasku na koncert....

datum i vrijeme događaja 07 velj

Dragi kupci,


objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert Aco Pejović @ Arena Zagreb, 11.02.2023.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 18:30h.

U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.

PRINT@HOME ulaznice je potrebno OBAVEZNO isprintati LASERSKIM pisačem. Ulaznice nije potrebno printati u boji. Ulaznice NIJE MOGUĆE pokazati na mobitelu. Ulaznice presavinite prema uputama (kako bi dobili format ulaznice koji ćete gurnuti u aparat Arene Zagreb)

Kako bi ušli na koncert na vrijeme, APELIRAMO da dođete s ISPRINTANIM PRINT@HOME ulaznicama.

• Ulaznice kupljene opcijom "Podizanje na blagajni na dan koncerta" možete preuzeti od 17:00 na Eventim blagajni (nalaziti će se između ulaza C i D).

• Ulaznice kupljene opcijom “PREUZIMANJE NA PRODAJNOM MJESTU” morate podići na prodajnim mjestima (popis je dostupan na: https://www.eventim.hr/hr/news/2017/11/new-delivery-option-at-eventim-hr-639821.html)

Ulaznice možete podići jedino sa KODOM za podizanje koji je stigao u potvrdi narudžbe.

Kako bi ubrzali proces ulaska na koncert, molimo da svaka osoba ima svoju ulaznicu.


O ULASKU UNUTAR ARENE ZAGREB:

Ulaznice kupljene za kategoriju FAN PIT unutar Arene mogu ući na ulaz A103 I C114. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.

Ulaznice kupljene za kategoriju:

LIJEVO - VIP BACKSTAGE I VIP BARSKI STOLOVI (stolovi) –unutar Arene mogu ući na dva ulaza - A 101 i A102. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.

DESNO - VIP BACKSTAGE I VIP BARSKI STOLOVI (stolovi) – unutar Arene mogu ući na dva ulaza - C115 i C116. Na oba ulaza će biti hostese koje će poništavati ulaznice i dijeliti narukvice.


Posjetitelji s ulaznicama za VIP salone, VIP lože, VIP BACKSTAGE i VIP BARSKI STOLOVI imaju omogućen parking u garaži. Ulaz u garažu nalazi se između Arena dvorana i Arena trgovački centar.


Želimo Vam ugodan provod

EventimHR

info@eventim.hr