Novosti

VAŽNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULA

23 stu

VAŽNE INFORMACIJE: ARCTIC MONKEYS @ PULAUlaznice kreću u prodaju u srijedu, 24.11.2021. u 10:00 sati.

Ulaznice će biti moguće kupiti isključivo online na www.eventim.hr i na partnerskim web stranicama (www.eventim.si, www.eventim.hu, www.eventim.ro, www.oeticket.com). Ulaznice neće biti dostupne na prodajnim mjestima Eventima.


NAPOMENA: Eventim je jedini ovlašteni distributer ulaznica za koncert grupe Arctic Monkeys u Puli. Molimo da ulaznice kupujete isključivo putem ovlaštenih distributera ulaznica.

Preporučujemo da prvo provjerite jeste li na službenim stranicama ovlaštenog prodavača (u našem primjeru, na www.eventim.hr), da obraćate pozornost na proces kupovine u kojem će se prikazati sve stavke koje spadaju pod naplatu te koje morate potvrditi. Bitno je da pažljivo čitate i pratite iznose koji bi mogli odstupati od nominalne cijene ulaznica kako bi spriječili kupovinu na neovlaštenim prodajnim kanalima. Kako bi izbjegli loše iskustvo i visoke troškove, molimo vas da slijedite gornje naputke.

Dodajemo kako je moguće da s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih prodajnih kanala neće biti moguć ulaz!


Moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice u narudžbi.

Ulaznice će biti personalizirane! U procesu kupovine bit će potrebno upisati podatke od svih posjetitelja koji će koristiti ulaznice. Samo osobi čije se ime nalazi na ulaznici bit će omogućen ulazak na koncert nakon provjere osobne iskaznice. Molimo pažljivo upisujte podatke prilikom kupovine.

Cijene ulaznica su:

Loža – numerirano sjedenje – 559,00 HRK

Parter – stajanje – 499,00 HRK

Kamene tribine – slobodno sjedenje – 479,00 HRK

Travnjak – stajanje – 299,00 HRK

Ulaznica za osobe u invalidskim kolicima - 249,00 HRK

Raspored kategorija možete vidjeti na sljedećem prikazu:


Djeca do 6 godina ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ne ulaze besplatno. Dostupan je ograničen broj ulaznica za osobe u invalidskim kolicima po cijeni od 249,00 kuna. Osobe u invalidskim kolicima bit će smještene na prostoru partera.

Dostupni načini dostave ulaznice:

Poštanska dostava (Hrvatska) 38,00 HRKDHL Hrvatska 99,00 HRKInozemna preporučena pošta 50,00 HRKPreuzimanje ulaznica na određenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj 15,00 HRKPreuzimanje ulaznica na blagajni na dan događaja 15,00 HRKPrint@home 0,00 HRKDostupni načini plaćanja:

Plaćanje karticom – Diners, Maestro, MasterCard, Visa. Prilikom online kupovine plaćanje je najčešće potrebno verificirati tokenom, mtokenom, čitaćem kartica, putem aplikacije matične banke…Uplata na račun Eventima (dostupno samo uz odabir poštanske dostave) - dostupan samo za kupce iz HrvatskeEventim naplaćuje naknadu za obradu narudžbe u visini od 10,00 HRK neovisno o broju ulaznica u narudžbi.


Kako bi osigurali neometanu prodaju ulaznica, samo u slučaju velikog broja posjeta, otvorit će se Čekaonica, tj. „waiting room“. Ta Čekaonica će vas staviti u red čekanja za ulazak na stranicu i kupnju ulaznica. Sustav će vas automatski preusmjeriti na proces kupovine čim se oslobode poslužitelji.

Ako dođe do pojave Čekaonice, ona će izgledati ovako:

<a href="https://imgur.com/a/PFD8jSN"><img src="https://i.imgur.com/nN68wnE.png" title="source: imgur.com" /></a>


Organizator događaja ima pravo zahtijevati od sudionika događaja koji su kupili ulaznice da se pridržavaju određenih zdravstvenih i sigurnosnih protokola i zahtjeva, bilo da ih odredi organizator događaja, izvođač ili spadaju pod mjesta održavanja događaja, u skladu s važećim odredbama zakonodavstva koje uređuje prisustvovanje događajima. Iskustvo je pokazalo da takav zahtjev može uključivati, ali nije ograničen na, dostupnost i predočenje iskaznice o cijepljenju, obavezu nošenja maske i dezinfekcije za ruke ili poštivanje pravila socijalnog distanciranja, no ovi se zahtjevi također mogu nadopuniti ili zamijeniti s drugim zahtjevima. Pravila i propisi, za koje su mjerodavni prije svega važeći zakoni i vladini dekreti, a epidemiološki propisi koji su na snazi u vrijeme održavanja događaja, objavljeni su na web stranicama organizatora događaja i mjesta održavanja. Molimo vas da budete u toku s ovim informacijama! Napominjemo da je poznavanje pravila i ograničenja ulaska na događaj uvijek odgovornost sudionika, odnosno vas, dok je njihovo provođenje odgovornost organizatora događaja. Stoga, ako zanemarite ili prekršite pravila ulaska koja su najavljena ili propisana zakonom, organizator događaja ima pravo odbiti pristup vama ili vlasniku ulaznice koju ste vi kupili, ali ste prenijeli na nekog drugog (vlasnika ulaznice), ili zatražiti da vlasnik ulaznice napusti događaj, bez naknade, obeštećenja i/ili povrata cijene ulaznice ili određenog dijela cijene ulaznice.