Novosti

Odgođeno: Jack Savoretti @ Šibenik

Povrati su mogući do 30.7.2021.

02 lip

[Obavijest organizatora]

Koncert Yammat loves Jack Savoretti koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati ovog ljeta odgađa se za 2022. godinu. Unatoč poboljšanju epidemiološke situacije, prevelika doza neizvjesnosti dovela je do nemogućnosti spajanja datuma turneje koju je Savoretti trebao održati ovoga ljeta, stoga se ona prebacuje za sljedeću godinu. Novi datum Savorettijeva šibenskog koncerta još uvijek nije definiran, a o njemu će obožavatelji biti obaviješteni čim bude poznat, poručuje organizator Tvrđava kulture Šibenik.

Kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta, a oni koji svoje ulaznice ipak žele vratiti to mogu učiniti isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupljene. Povrat ulaznica trajat će od 4. lipnja do 30. srpnja (datuma kada je koncert trebao biti održan).

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene od 4.6.2021. do 30.7.2021. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.7.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.