Novosti

NOVOST: e-ulaznica

Više o usluzi

datum i vrijeme događaja 02 sij

E-ulaznica – uvijek s vama! 


Je li vam se nekada dogodilo da tražite ulaznicu, koju ste kupili samo nekoliko tjedana prije, neposredno prije događaja u ladicama kod kuće? Ili ste doživjeli noćnu moru kad ste prvi put izveli svojeg/svoju partnera/partnericu na koncert i užurbano tražili ulaznice u džepovima ispred samog ulaza? Kad ste tako blizu, ni na koji način vam ne dopuštamo da ostanete bez toliko željnog očekivanog iskustva. 


Zbog toga smo u našu ponudu dodali e-ulaznice. Usluga, koja je dostupna prilikom kupnje ulaznica na eventim.hr ili u našoj mobilnoj aplikaciji EventimHR, je jednostavna i ekološki osvještena. 


Što je e-ulaznica?


E-ulaznica je elektronička ulaznica. Baš kao i tiskana ulaznica, svaka e-ulaznica je označena vlastitim QR kodom. 


Gdje mogu kupiti e-ulaznicu?


E-ulaznice možete kupiti: • Na web stranici www.eventim.hr

 • Ili u mobilnoj aplikaciji EventimHR


Pri tome odaberite opciju da svoje ulaznice primate elektroničkim putem u obliku e-ulaznice. 


E-ulaznice će se automatski sačuvati u mobilnoj aplikaciji EventimHR


Ulaznice se mogu lako i brzo sačuvati na mobilni telefon ili tablet. Preuzimanje mobilne aplikacije EventimHR na vaš telefon ili tablet automatski će sačuvati vaše e-ulaznice u aplikaciji. E-ulaznicama možete pristupiti na mobilnoj aplikaciji čak i ako nemate pristup mobilnom internetu ili WiFiu. 


Zašto odabrati e-ulaznicu? • možete je prenijeti izravno na svoj mobilni telefon,

 • uvijek je imate pri ruci, tako da je manje vjerojatno da ju zaboravite kod kuće,

 • pokažete je u elektroničkom obliku na ulazu na mjesto događaja,

 • ne upotrebljava papir i stoga je ekološki prihvatljiva. 


E-ulaznicu možete jednostavno prosljediti


Ako kupujete više ulaznica odjednom, lako ih možete poslati svojoj obitelji ili prijateljima putem e-maila, jer je svaka ulaznica označena vlastitim QR kodom. 


Uvjereni smo da će e-ulaznica donijeti novu udobnost cjelokupnom iskustvu, od kupnje ulaznice do samog događaja. Uvjerite se sami i odaberite svoju e-ulaznicu sljedeći put kada kupujete! 


Eventimova mobilna aplikacija: svi događaji na dlanu 


Kako bismo vam olakšali pregled različitih sadržaja, razvili smo mobilnu aplikaciju EventimHR. 


Mobilna aplikacija djeluje: • na pametnim telefonima (iOS, Android)

 • na tabletima (iOS, Android) 


Zašto preuzeti mobilnu aplikaciju na mobilni telefon? • Pomoću mobilne aplikacije vašim e-ulaznicama možete pristupiti bilo gdje, u bilo koje vrijeme, čak i ako nemate pristup internetu ili WiFiu.

 • E-ulaznice se kupuju jednostavno i sigurno.

 • Imate odličan pregled naše ponude i nadolazećih događaja.

 • Možete se pretplatiti na »push obavijesti« za omiljenog izvođača. Stoga vam se ne može dogoditi da vas mimoiđe vrlo važan događaj.

 • Putem mobilne aplikacije možete sačuvati i dijeliti sve e-ulaznice koje ste kupili za obitelj i prijatelje. 


Preuzmite mobilnu aplikaciju EventimHR na svoj pametni telefon, pregledajte širok izbor događaja, odaberite ulaznice i zabavite se!


 


Česta pitanja 


Gdje mogu kupiti e-ulaznicu?
Svoju e-ulaznicu možete kupiti na web stranici www.eventim.hr ili u mobilnoj aplikaciji EventimHR.


Je li mogu kupiti e-ulaznicu na fizičkim prodajnim mjestima?
Ne, e-ulaznice su dostupne samo za kupnju putem web stranice ili putem mobilnih uređaja. 


Hoće li tiskane ulaznice i dalje biti dostupne?
Da. Tiskane ulaznice i dalje će biti dostupne putem www.eventim.hr i u svim našim prodajnim mjestima. Kada kupujete ulaznice na web stranici www.eventim.hr, još uvijek ćete moći odabrati opciju "print@home", gdje ćete ulaznicu moći sami tiskati kod kuće, ili se odlučiti da pošaljete tiskanu ulaznicu običnom poštom. 


Kako pristupiti e-ulaznicama?
Do e-ulaznica možete pristupiti: • putem vašeg korisničkog profila na www.eventim.hr (u ovom slučaju potreban vam je pristup internetu da bi pristupili svojim e-ulaznicama).

 • putem mobilne aplikacije EventimHR koju trebate sačuvati na pametni telefon (u ovom slučaju ne trebate pristup internetu da bi pristupili e-ulaznicama). 


Hoće li e-ulaznice biti dostupne za sva događanja?
E-ulaznice bit će dostupne za sve događaje, osim za događaje na kojima će organizatori, zbog sigurnosnih zahtjeva, dodatno provjeriti sudionike događanja na ulazima u mjesto održavanja. To su uglavnom sportski događaji na kojima može doći do ekscesa među fanovima, i određeni mega događaji s vrlo popularnim izvođačima zbog potencijalno vrlo velikog zanimanja. U tim slučajevima su ime i prezime kupca ispisani na svakoj ulaznici, tako da ne možemo jamčiti dostupnost e-ulaznice za takve događaje. 


Mogu li kupiti više ulaznica istodobno?
Da.


Kupio sam više e-ulaznica. Kako ih mogu proslijediti prijateljima?
Kada kupite e-ulaznicu, dobit ćete sve ulaznice koje ste kupili u svojoj mobilnoj aplikaciji ili će biti spremljene na Vašem profilu. Ulaznicama možete pristupiti i putem linka u potvrdi narudžbe. Svaka ulaznica će imati svoj QR kod, koji će također uključivati broj sjedala i cjenovnu kategorijuu kojoj se sjedalo nalazi. QR kod koji želite poslati prijatelju treba dodirnuti na ekranu vašeg mobilnog telefona. Sljedeći korak prikazuje gumb dijeljenja. Pomoću gumba možete odabrati kako želite poslati e-ulaznice svojim prijateljima.  


Mogu li sačuvati svoju e-ulaznicu u Apple Wallet ili Google Pay?
Ne, Eventimove e-ulaznice neće se moći sačuvati u Apple Wallet ili Google Pay. One se mogu pohraniti na mobilni telefon u Eventimovoj mobilnoj aplikaciji, koja se lako može prenijeti na vaš pametni telefon. 


Kupio sam e-ulaznicu, ali sam zaboravio mobitel kod kuće. Mogu li još uvijek ući na događaj?
Svojim ulaznicama možete pristupiti prijavom na Eventim mobilnu aplikaciju  putem telefona svojega prijatelja, putem Vašeg korisničkog računa ili putem linka koji se nalazi u Vašoj potvrdi narudžbe. Ako su na događaju prisutni Eventimovi djelatnici, oni vam mogu pomoći u rješavanju problema. 


Što se događa s ulaznicom kad se skenira na ulazu?
E-ulaznica je očitana i ponovni ulazak nije moguć.