Novosti

Obročna otplata na EVENTIM.HR

Poštovani kupci, od 15. siječnja na EVENTIM.HR omogućena je kupnja ulaznica na dvije rate.

17 sij

Ulaznice možete kupiti obročno na dvije rate (samo na određene događaje); prvu ratu plaćate u roku od tri dana, a drugu u roku mjesec dana.


Detaljnije upute kako uplatiti sredstva na račun Eventima zaprimiti ćete u e-mailu koji ćete primiti odmah nakon što završite proces kupnje na našoj web stranici.


VAŽNO: Eventimov e-mail ćete primiti na e-mail adresu koju ste upisali prilikom registriracije na eventim.hr.


Iznos kupnje uplatite na račun Eventima. Na Vašu e-mail adresu poslati ćemo samo podatke za uplatu, ne i uplatnicu. Novac uplatite općom uplatnicom ili internet bankarstvom. Obratite pažnju da uplatnica sadrži sve potrebne podatke te obavezno sadrži broj narudžbe pri kojoj je vaša ulaznica uvedena u naš sustav. Prva uplata mora biti izvršena u roku od tri dana. Ukoliko druga rata nije uplaćena u roku mjesec dana ulaznice se storniraju.


>>> POPIS DOGAĐAJA ZA KOJE JE ODOBRENO OBROČNO PLAĆANJE

Iznos uplate podjelite na dva jednaka dijela i obavezno pri uplati upišite kako se radi o prvoj rati. Ukupni iznos cijena ulaznica možete pronaći u vašem korisničkom računu uz dodjeljeni broj narudžbe. Ukoliko ne zaprimimo uplatu druge rate u roku od mjesec dana, ulaznice se storniraju i izvršavamo Vam povrat prve rate.


Primjer:  • ukupna cijena ulaznice 1200,00 HRK

  • 1. rata 600,00 HRK (platiti u roku tri dana)

  • 2. rata 600,00 HRK (platiti u roku mjesec dana)

  • Kod obje uplate OBAVEZNO navesti BROJ NARUDŽBE


 photo rate_zps7auqyxxd.jpg