Novosti

CATS - dodana treća i predstava!

PRVE DVIJE PREDSTAVE SU RASPRODANE. NEVJEROJATNA POTRAŽNJA ZA ULAZNICAMA. OVO JE POSLJEDNJA PREDSTAVA I ZADNJA ŠANSA DA NABAVITE SVOJE ULAZNICE !

17 sij

NOVA PREDSTAVA 24.OŽUJKA @ Arena Zagreb

Ulaznice u prodaji od danas, 17. Siječnja na www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima

22. i 23. Ožujka – RASPRODANO

Cats u Hrvatskoj ruše sve rekorde- u samo mjesec dana od najave gostovanja ovog slavnog mjuzikla, rasprodale su se čak dvije predstave!  Obzirom da je velika potražnja za ulaznicama, promotor ovog događaja ART BG Production je uložio veliki trud da dogovori još jednu i posljednju predstavu. Nova predstava predviđena je za 24. Ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

Ulaznice su u prodaji od danas, cijene ulaznica podjeljene su u nekoliko kategorija, a ukupan kapacitet je 4000 sjedala:

TRIBINA GORE B: 189 kn I 259 kn
TRIBINA DOLJE B: 329 kn i 399 kn
PARTER: 499 kn

Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu I Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu I skoro 9.000 izvedbi.
Produkcija je osvojila Olivier nagradu I Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija je 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada I igrala je punih 18. Godina.
Nakon svjetske premijere, mjuzikl Cats je predstavljen u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika I pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta.  Obje originalne produkcije, Londonska I Broadwayska su osvojile Grammy nagradu. Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbre Streisand i Johnny Mathisa do Liberacea i Barry Manilowa.
Turneja 2016/2017 je organizirana pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG te promovira agencija Outbox.