Novosti

J.Bieber Ultimate Croatian Fans ulaznica u prodaji

Trenutak koji cijela regija iščekuje već skoro pa godinu dana, polako kuca na vrata. Koncertni spektakl jedne od najvećih svjetskih zvijezda Justina Biebera održat će se za manje od tjedan dana, točnije u srijedu 9. studenog.

datum i vrijeme događaja 03 stu

Dok beliberi koji su na vrijeme osigurali svoje ulaznice odbrojavaju dane do nastupa svog idola, organizatori najavljuju iznenađenje za one koji još uvijek nemaju ulaznicu za događaj godine! Posljednji kontigent Ultimate Croatian Fans ulaznica koje je omogućio Otvoreni radio, a uključuju ulaz u fan pit te suvenir s turneje - službenu fotografiju, kreće u prodaju od sutra, petak 4. studenog u 11 sati po cijeni od 899 kuna!


“S obzirom na to da je koncert rasprodan mjesecima unaprijed, a da je 500 ulaznica naknadno puštenih u prodaju nestalo u roku samo nekoliko sati, drago nam je da će još obožavatelja Justina Biebera dobiti priliku i uživati u ovom neponovljivom događaju. Kako bi izbjegli velike gužve preporučujemo da što ranije krenete prema Areni Zagreb koja će biti otvorena već od 18 sati“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.


Koncert ovog iznimnog glazbenika jedini je, uz onaj legendarne grupe U2, rasprodan mjesecima unaprijed, a evo što bi dodatno trebali znati oni koji će se uputiti na vrijeme. Vrata Arene Zagreb otvaraju se u 18 sati, a zbog očekivanih gužvi i čekanja u redovima, organizatori mole posjetitelje da dođu ranije kako bi se na vrijeme smjestili u dvoranu i ne bi propustili nastup svog omiljenog glazbenika.


Osim kanadske megazvijezde na najvećoj zagrebačkoj pozornici publiku će od 19 sati zabaviti i dvije predgrupe. Da atmosfera prije nastupa bude dobro zagrijana pobrinut će se svježi dance zvuk njujorškog benda The Knocks čiji je debitantski album 55 doživio izniman uspjeh diljem svijeta te peteročlana vokalno-harmonijska skupina iz Liverpoola MiC Lowry koja se Justinu pridružila 29. rujna na koncertu u Stockholmu. Najveći će pak beliberi s koncerta moći ponijeti kući i službenu robu turneje Justin Bieber PURPOSE koja će se prodavati u prostoru Arene Zagreb od 18 do 23 sata.


Nakon Justinovog nastupa u Areni najavljen je after party u klubu The Best u organizaciji poznatog klupskog programa RNB Confusion, a na kojem će nastupiti omiljeni Bieberov DJ i prijatelj Tay James koji je ujedno i službeni DJ turneje PURPOSE.


Turneja PURPOSE po zaradi je među najuspješnijim svjetskim turnejama ove godine te je jedina velika svjetska turneja u 2016. godini u sklopu koje se koncert održao i u Hrvatskoj. Dok Justinov posljednji album Purpose i dalje obara sve rekorde, a hitovi s njega mu donose brojne nagrade, najnovije nominacije kojima se može pohvaliti su one za MTV European Music Award i to u pet kategorija – za najbolju pjesmu, najboljeg muškog izvođača, najboljeg pop izvođača, najboljeg kanadskog izvođača te glazbenika s najviše obožavatelja. Dodjela ovih nagrada održat će se samo tri dana prije zagrebačkog koncerta, pa je za očekivati da će Justin do nastupa u Areni biti bogatiji za još nekoliko velikih priznanja za svoj rad.


Nove ulaznice Ultimate Croatian Fans koje je omogućio Otvoreni radio u prodaju kreću od petka 4. studenog u 11 sati po cijeni od 899 kuna, a mogu se osigurati u sustavu www.eventim.hr.