Novosti

DJ zvijezda Afrojack iznenađenje MTV Summerblasta

NIZOZEMSKI DJ I PRODUCENT ZATVARA LISTU IZVOĐAČA KOJI STIŽU NA POREČKU PEŠKERU

datum i vrijeme događaja 22 srp

Jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, stiže na porečku pozornicu! Iznenađenje je to koje su organizatori premijernog izdanja festivala pop i elektroničke glazbe Club MTV Europe Summerblast najavili, a obožavatelji s oduševljenjem dočekali. Uz novo pojačanje i već najavljene vrhunske glazbenike, 19. i 20. kolovoza bit će glazbeni praznici za sve istinske partijanere.


Nick van de Wall, javnosti poznatiji kao Afrojack, nizozemski je DJ i producent elektroničke glazbe koji se trenutno nalazi na visokom 8. mjestu na ljestvici TOP 100 DJ-a. David Guetta, Beyonce, Pitbull, Ne-Yo, Nicki Minaj i Skrillex samo su neki od svjetski poznatih glazbenika s kojima je do sad surađivao.  Svjetsku popularnost stekao je već s prvim albumom Forget the World koji ga je lansirao u zvijezde i osigurao mu mjesto na svim većim svjetskim i europskim festivalskim pozornicama i klubovima.


Afrojack je tako zatvorio impresivnu listu izvođača na kojoj se nalaze Steve Aoki, Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro. Oni će nastupiti na festivalu Club MTV Europe Summerblast, kruni događanja Poreč Open Air koji će obogatiti turističku ponudu grada Poreča u ljetnim mjesecima.