Novosti

Poznata satnica CMA CORONA SUNSETS FESTIVALA

Sutra u četvrtak 28. srpnja počinje najjužniji i najveći opn air festival u tom dijelu Hrvatske.

datum i vrijeme događaja 27 srp

U Dubrovnik stiže CMA Corona Sunsets Festival koji na jednu od najljepših plaža na Jadranu – plažu Banje dovodi svjetska glazbena imena koja garantiraju nezaboravan provod.
 
Kako bi se lakše snalazili na festivalu organizatori su pripremili mapu iz zraka na kojoj je jasno označeno glavna lokacija – plaža Banje, Banje Club, Lazareti, blagajna, ulaz te lokacija s koje kreću brodovi za Lokrum gdje će 28.7. u 17:30h nastupiti DJ Maestro. Isto tako poznata je i detaljna satnica festivala koju donosimo u nastavku:
 
Vrata najjužnijeg open air  festivala otvaraju se u 20 sati kada će početi lagano zagrijavanje za nastupe Sigme i Clean Bandit Dj Seta na glavnoj pozornici čiji nastupi startaju od 22 sata.Informacije o ulaznicama:
 
Zbog velikog interesa publike ulaznice će se 28. i 29.7 od 12 sati moći kupiti i na ulazu na plažu Banje.
 
Do tada svaki dan ulaznice i dalje možete kupiti putem sustava Eventim (www.eventim.hr) i na svim prodajnim mjestima istog sustava ( Tisak kiosci, Petrol BP, Exclusive Change mjenjačnice) Popis svih prodajnih mjesta u sustavu Eventim možete pronaći OVDJE.
 
Cijene ulaznica:
 
28 i 29.7. FESTIVALSKA ULAZNICA - 280 kn
FESTIVALSKA VIP ULAZNICA ( stol + 4 ulaznice) - 1600 kn
 28.7. i 29.7. JEDNODNEVNA ULAZNICA - 150 kn
 
28.7. AMIRALI@LAZARETI – 100 / 110 kn
29.7.*** umjesto Kennya Larkina nastupit će Ressless i Torres, a tu će večer samo za Lazarete od ponoći (00:00h) cijena ulaznice biti snižena za 50 % i iznosit će 50 kuna.


Sve informacije pratite na:
http://www.croatiamusicadventures.com/
Facebook profilu CMA
Facebook Eventu CMA