Novosti

Nove VIP ulaznice za koncert Justina Biebera

Nakon otkazanog koncepta MEET&GREET, organizatori ponudili obožavateljima bogatije pakete VIP ulaznica

datum i vrijeme događaja 13 svi

Do najiščekivanijeg događaja godine, velikog koncerta Justina Biebera, ostalo je još manje od pola godine! Idol brojnih obožavatelja diljem svijeta nastupiti će u zagrebačkoj Areni 9. studenog 2016. godine u sklopu svjetske turneje PURPOSE. Dok fanovi broje dane do koncerta, one najveće nedavno je dočekala vijest da je Justin otkazao MEET&GREET. Iako je ova odluka donesena na internacionalnoj razini razočarala sve koji su se veselili upoznavanju s Justinom, menadžment se pobrinuo sve nadoknaditi novim pogodnostima, odnosno bogatijim paketima VIP ulaznica.


 photo JB_620x300px_zpsgiyajklr.jpg


S obzirom na promjene sadržaja ulaznica 'Ultimate VIP 1' i 'I'll Show You' VIP 2 te činjenice da ipak neće imati priliku upoznati Justina, organizatori su odlučili obožavateljima ponuditi ekskluzivne pogodnosti uključene u spomenute pakete ulaznica.


Tako će najveći Beliberi koji su kupili 'Ultimate' ulaznicu (14.020 kuna), uz automatski povrat novca u iznosu od 6.750 kuna i dalje imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser pa će i dalje biti najbliže Justinu.


Novi paket ulaznica 'Ultimate' VIP 1 uključuje i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.


Obožavateljima koji su kupili ulaznice 'I'll show you' VIP 2 (6.490 kuna) bit će vraćen iznos od 2.465,00 kuna, a ono što će dobiti u novom paketu ulaznice je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima - ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.


Kupci ulaznica koji ne žele nove pogodnosti koje paketi nude nego su se odlučili za cjelokupan povrat sredstava mogu ulaznice vratiti u narednih 21 dan na prodajno mjesto gdje će ostvariti povrat novca. Za ulaznice kupljene putem Eventim.hr povrat sredstava vršit će se izravno na račun kupca, nakon vraćene ulaznice. Detaljnije informacije oko povrata novca i paketa ulaznica mogu se dobiti i na info telefonu 060 555 000.