Novosti

NearME Festival 2016

Budite dio festivala elektronske glazbe 24. i 25. lipnja u Čakovcu.

datum i vrijeme događaja 08 tra

 photo nearmeFB_zpsesabfipa.jpg


Organizatori su okupili svjetski poznate DJ – eve na jednom mjestu! Jedan od headlinera je francuz Klingande te njegova desna ruka saksofonist Arnold Sax. Prate ga Mikael Weermets, Pinao, 2Elements vs Beat Kat, Plastik Funk… Drugi headliner bit će obajvljen kroz koji dan! Naravno, osim stranaca tu je i podrška naših Hrvatski DJ-eva! Bit će tu Deeg, E-Base, Alan i Luksi, Ferry Van Hreen, G-Basee,  Nicola Moreno, Tixmo, Smuky, Sasha Mikac, Pintha…
Program počinje u 20:00 i završava u 5:00 sati u jutro na lokaciji pomoćnog igrališta gradskog stadiona Mladost na adresi Športska 2, 40 000 Čakovec.


Zainteresirani mogu birati između tri vrste ulaznica: FESTVALSKA ULAZNICA - stajanje, FAN PIT ZONE i DIAMOND VIP. Svaka ulaznica može se kupiti za jedan, odnosno dva dana. Samo DIAMOND VIP ulaznica uključuje besplatan parking. U svim zonama bit će ugostiteljska ponuda hrane i pića te svaka zona ima zaseban ulaz. FAN PIT ZONE je posebno odijeljeni prostor za fanove koji se nalazi do same bine. DIAMOND VIP ulaznicom posjetitelji imaju pravo na VIP parkiralište, smješteni su na povišenoj platformi do bine s barskim stolovima i imaju besplatnu konzumaciju hrane i pića.

Požurite po svoju ulaznicu jer one kupljene u pretprodaji bit će po nižoj cijeni, ali njihova količina bit će ograničena!

U neposrednoj blizini stadiona organiziran je kamp te parkiralište uz naplatu. Kamp će uključivati tuševe i WC.  Posjetitelji mogu očekivati veliku produkciju zvuka, videa i rasvjete. Sve će to još više upotpuniti LED ekrani i laser show.


Stay tuned!
https://www.facebook.com/nearmefestival/
https://www.instagram.com/nearmefestival/
https://twitter.com/nearmefestival