Novosti

UFC u prodaji od petka 12. veljače!

Prvi put u povijesti, UFC dolazi u zagrebačku Arenu.

datum i vrijeme događaja 08 velj

Hrvatski ljubitelji MMA-a imaju razloga biti sretni. Na povijesnom UFC spektaklu u zagrebačkoj Areni 10. travnja će se u glavnoj borbi večeri sučeliti bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos i Ben Rothwell. Bit će borba šestog i petog teškaša na UFC ljestvici.

UFC Fight Night 86 ovom je borbom dobio veliko priznanje. Bivši prvak JDS pokušat će se vratiti u vrh teške kategorije nakon poraza od Alistaira Overeema krajem prošle godine. 'Cigano' je u karijeri pobijeđivao i trenutnog prvaka Fabricija Werduma, ali i idole hrvatskih navijača, Cro Copa i Stipu Miočića.

Ben Rothwell pak juri prema vrhu nakon četiri uzastopne pobjede od kojih je posljednja bila ona protiv Josha Barnetta krajem siječnja. Prije godinu i pol Rothweel je tehničkim nokautom porazio i Overeema, a poslejdnji koji ga je pobijedio je Gabriel Gonzaga kojeg ćemo također vidjeti u Zagrebu.

Na UFC spektaklu u Zagrebu nastupit će i dvojica Hrvata. Igor Pokrajac vraća se među MMA elitu borbom protiv Jana Blachowicza, dok je novi Hrvat u UFC-u, mladi Filip Pejić dobio veliku priliku pred vlastitim navijačima u borbi protiv Damiana Stasiaka.

Podsjećamo, prodaja ulaznica za UFC Zagreb kreće 12. veljače, a objavljene su i cijene ulaznica.

UFC Fight Night 86 Zagreb:

Junior Dos Santos vs. Ben Rothwell

Igor Pokrajac vs. Jan Blachowicz

Ruslan Magomedov vs. Gabriel Gonzaga

Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski

Francis Ngannou vs. Bojan Mihalović

Bojan Veličković vs. Alessio Di Chirico

Filip Pejić vs. Damian Stasiak

Damir Hadžović vs. Mairbek Taisumov

Marcin Tybura vs. Timothy Johnson